Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ργε

Ούτε 24 ώρες δεν κράτησε ο γάμος ενός ζευγαριού, αφού αμέσως μετά τη δεξίωση η νύφη ζήτησε από τον γαμπρό να χωρίσουν.

Ο λόγος; Παραβίασε τον μοναδικό αδιαπραγμάτευτο όρο που του είχε βάλει… Να μην της τρίψει τη γαμήλια τούρτα στο πρόσωπο.

Σε ανάρτησή της στη στήλη συμβουλών «Dear Prudence» του Slate, η γυναίκα εξομολογήθηκε ότι δεν μπορούσε να παραμείνει παντρεμένη με τον άνθρωπο που δεν σεβάστηκε την επιθυμία της.

«Παντρεύτηκα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και ελπίζω το διαζύγιο να έχει βγει ως το τέλος του μήνα», εξήγησε στο ποστ της στις 13 Ιανουαρίου, το οποίο τις τελευταίες ημέρες αναπαράγεται στο Reddit.

Επίσης, παραδέχτηκε ότι αρχικά δεν ενδιαφερόταν να παντρευτεί, αλλά ότι είπε το «ναι» όταν ο τότε φίλος της, της έκανε πρόταση γάμου το 2020.

Σύμφωνα με την η ίδια, οι δυο τους προετοιμάζονταν για την μεγάλη ημέρα και εκείνη του ξεκαθάρισε ότι δεν θα της έτριβε τούρτα στα μούτρα στη δεξίωση.

«Ο μόνος αυστηρός κανόνας μου ήταν ότι δεν θα μου έτριβε τούρτα στο πρόσωπο στη δεξίωση. Όντας ένας λογικός άνθρωπος που με ξέρει καλά, δεν θα το έκανε. Αντ’ αυτού, με άρπαξε από το πίσω μέρος του κεφαλιού και έσπρωξε το κεφάλι μου μέσα στην τούρτα», σημείωσε η νύφη και πρόσθεσε ότι ο γαμπρός είχε εκ των προτέρων σχεδιάσει να το κάνει, αφού είχε εφεδρικά cupcakes για την τούρτα που καταστράφηκε.

Η κίνησή του αυτή έφερε και τον χωρισμό

«Έφυγα. Την επόμενη μέρα του είπα ότι τελειώσαμε», παραδέχτηκε η νύφη. Ωστόσο, είπε ότι δεν συμφώνησαν όλοι με την απόφασή της και ότι οι φίλοι και η οικογένειά της την ενθάρρυναν να του δώσει μια «δεύτερη ευκαιρία». Είπε επίσης ότι της είπαν ότι «αντιδρά υπερβολικά» λόγω των προβλημάτων της με την κλειστοφοβία.

«Είμαι πολύ κλειστοφοβική μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα πριν από χρόνια, και πανικοβλήθηκα απόλυτα όταν με έσπρωξε στην τούρτα και με κράτησε εκεί», εξήγησε.

«Όλοι είναι σίγουροι ότι κάνω τρομερό λάθος και αναρωτιέμαι αν έχουν δίκιο», συμπλήρωσε. Πάντως, παρά τις προσπάθειες φίλων και συγγενών να τη μεταπείσουν, εκείνη προχώρησε με το διαζύγιο.

«Όλοι είναι σίγουροι ότι κάνεις λάθος, αλλά δεν είναι αυτοί που πρέπει να ξυπνούν κάθε μέρα με έναν άντρα του οποίου η συμπεριφορά του σε ξενερώνει. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακούσεις τον εαυτό σου», «Νομίζω ότι αυτό που έκανε ήταν κόκκινο πανί. Δεν σεβάστηκε εσένα και τις επιθυμίες σου», « Και εγώ θα έφευγα στη θέση σου», είναι μόνο μερικές από τις απαντήσεις που πήρε η νύφη μετά τη δημοσίευση της ανάρτησή της.

Πηγή: in.gr