Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σύλληψη

Δύο πρόσωπα, ηλικίας 41 και 25 ετών, συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, που διαπράχθηκε στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η διάρρηξη διαπράχθηκε την περασμένη Δευτέρα, 31 Ιουλίου. Από την κατοικία κλάπηκαν μεταξύ άλλων, ένα πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό, δύο δακτυλίδια από χρυσό, και ένα ποδήλατο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, την Τετάρτη, 02 Αυγούστου, μέλη των ΤΑΕ και ΟΠΕ Πάφου διενήργησαν έρευνα στην κατοικία του 41χρονου υπόπτου, όπου εντόπισαν το ποδήλατο που είχε κλαπεί από την κατοικία.

Ο 41χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ αργότερα συνελήφθη και με δικαστικό ένταλμα. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα διάρκειας μίας ημέρας, που εξέδωσε χθες Πέμπτη, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ της Πέμπτης, συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας και ο δεύτερος ύποπτος, ηλικίας 25 ετών, επίσης δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε στη βάση στοιχείων που προέκυψαν εναντίον του.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις