Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ράμπα Ακτή Ολυμπίων

Εντός της ημέρας ολοκληρώνονται οι εργασίες τοποθέτησης ηλεκτρικής ράμπας στην Ακτή Ολυμπίων στη Λεμεσό, βάζοντας «τέλος» σε μια αδικία που υπόκεινται συνάνθρωποι μας με κινητικά προβλήματα. 

Συνεργείο του ΑΝΤ1 με την Ξένια Προδρόμου βρέθηκε στο σημείο την ώρα που συνεργεία της εταιρείας εγκατάστασης εργάζονταν για τοποθέτηση της ηλεκτρικής ράμπας.

Σημειώνεται ότι στις 06 Ιουλίου ο ΑΝΤ1 ανέδειξε την στρέβλωση που παρατηρείτο στην Ακτή Ολυμπίων, με το παράδειγμα της κυρίας Νίκης η οποία έπρεπε να περάσει από έναν «Γολγοθά» για να απολαύσει το αναπόσπαστο δικαίωμα στη θάλασσα.

Και ο λόγος διότι είχε βανδαλισθεί στο συγκεκριμένο σημείο η ηλεκτρική ράμπα, και είχε αντικατασταθεί με μια ξύλινη, με αποτέλεσμα να χρειάζεται καθημερινά η βοήθεια ναυαγοσωστών και άλλων πολιτών για να μπει στη θάλασσα.

Το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 έφερε κινητοποίηση, με τον δήμαρχο της πόλης, Νίκο Νικολαΐδη να αναλαμβάνει δράση, και να υπογράφεται συμφωνία με εταιρεία για επανατοποθέτηση ηλεκτρικής ράμπας το συντομότερο δυνατό.

Όπως σημείωναν στον ΑΝΤ1 άτομα της ανάδοχης εταιρείας, η ηλεκτρική ράμπα έπεσε κατά το παρελθόν «θύμα» βανδαλισμού αλλά και απερισκεψίας από διάφορους, με τελικό αποτέλεσμα να στερείται το δικαίωμα στη θάλασσα, για άτομα με κινητικά προβλήματα.