Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κθγ

Ο Μιχάλης Βαρελλιτζής βρίσκεται μια ανάσα πριν να δει το όνειρο του να πραγματοποιείται, χωρίς τα εμπόδια που υπήρξαν αρχικά και τα οποία τον αποθάρρυναν.

Φίλιππος Χατζηζαχαρίας – Υφυπουργός Καινοτομίας 

«Όλα τα θέματα τα έχουμε λύσει όσον αφορά τις ανάγκες του. Παραμένει τώρα ο Μιχάλης μας να δεχτεί να πάει στο Πανεπιστήμιο τον Σεπτέμβριο».

Η απόφαση είναι τώρα του Μιχάλη.

Η πολιτεία, το ΤΕΠΑΚ και οι φοιτητές, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα για να βρουν λύσεις στα προβλήματα που εμπόδιζαν το Μιχάλη να κάνει εγγραφή και να φοιτήσει στο ΤΕΠΑΚ.

Φίλιππος Χατζηζαχαρίας – Υφυπουργός Καινοτομίας

«Θα στηρίξουμε όλοι τον Μιχάλη και κάθε Μιχάλη που έχει αυτά τα προβλήματα. Αυτά τα άτομα θέλουν την συμπαράσταση της πολιτείας και του κόσμου ολόκληρου. Δεν δύναται εμείς όλοι να φεύγουμε για διακοπές και αυτά τα άτομα να είναι σε ένα καροτσάκι, να έχουν περάσει στα καλύτερα Πανεπιστήμια της Κύπρου και να μην τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.»

Μια εβδομάδα προηγουμένως, ο Μιχάλης εξέφρασε στον ΑΝΤ1 απογοήτευση, αφού μετά από μεγάλη προσπάθεια και εξασφάλιση θέσης με υψηλή βαθμολογία στο τμήμα Μέσων Ενημέρωσης και Διαδικτύου στο ΤΕΠΑΚ, δεν μπορούσε να υλοποιήσει το όνειρο του λόγω απουσίας συνοδού. 

Ο Υφυπουργός Καινοτομίας επικοινώνησε με το Μιχάλη και την οικογένεια του, και τους συνάντησε για να τους διαβεβαιώσει ότι η πολιτεία και η κοινωνία θα στηρίξουν το Μιχάλη και κάθε Μιχάλη που χρειάζεται βοήθεια. Ενώ σήμερα ο Μιχάλης είχε συνάντηση και με το ΤΕΠΑΚ.