Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κθγ

Γλυκόπικρα είναι τα συναισθήματα του Μιχάλη, αφού κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στο ΤΕΠΑΚ στον κλάδο Επικοινωνίας Μέσων και διαδικτύου με υψηλή βαθμολογία, ωστόσο, είναι προβληματισμένος για το εάν θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρο του καθώς δεν του παρέχεται συνοδός.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, ο Μιχάλης,  που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, δηλώνει περήφανος για αυτό που κατάφερε καθώς αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες.

«Δεν είχα τα ηλεκτρονικά μέσα για να μπορώ να ανταπεξέλθω», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το θέμα που προκύπτει για τη φοίτηση του στο Πανεπιστήμιο, ο ίδιος έχει επικοινωνήσει με το ΤΕΠΑΚ, και όπως του εξήγησαν υπάρχει ένα ταμείο το οποίο δεν είναι αρκετό για να πληρώνεται συνοδός.

Αναφορικά με τα έξοδα είπε ότι ανέρχονται στα 500 ευρώ και τα υπόλοιπα καταβάλλονται από την οικογένεια του.

Να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης χρησιμοποιεί αμαξίδιο και χρειάζεται βοηθό καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και για να μπορέσει να φάει και να πάει στην τουαλέτα.

Έτσι δημιουργείται και δεύτερο θέμα που αφορά το γεγονός ότι ο συνοδός επιθυμεί να είναι του ιδίου φύλου, γιατί τα προηγούμενα χρόνια είχε συνοδό που ήταν του αντίθετου φύλου και ήταν πιο δύσκολο για τον ίδιο καθώς δεν ένιωθε άνετα και αντιμετώπισε πρόβλημα κοινωνικότητας.