Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ι[κ

Ο Ντίλαν Σπράους φέρεται να παντρεύτηκε την επί πέντε χρόνια κοπέλα του Μπάρμπαρα Πάλβιν. Το μοντέλο με καταγωγή από την Ουγγαρία είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι «δεν υπήρχε περίπτωση να μην είχαμε κάνει γάμο στην Ουγγαρία».

Ο πρώην ηθοποιός της Disney φέρεται να παντρεύτηκε την κοπέλα του για πάνω από πέντε χρόνια Μπάρμπαρα Πάλβιν κατά τη διάρκεια ενός γάμου στην Ουγγαρία, σύμφωνα με το τοπικό μέσο «Bors Online», το οποίο δημοσίευσε φωτογραφίες του μοντέλου με λευκό νυφικό και πέπλο στις 15 Ιουλίου.

Η Αρί Φουρνιέ - η κοπέλα του δίδυμου αδελφού του Ντίλαν, Κόουλ Σπράους -δημοσίευσε μερικά stories από την επίσκεψή τους στην Ουγγαρία στο Instagram της.

Το ζευγάρι μοιράστηκε δημοσίως τα νέα του αρραβώνα του τον Ιούνιο, σημειώνοντας σε κοινή συνέντευξη ότι ο αρραβώνας έγινε τον Σεπτέμβριο του 2022.

«Ήξερα ότι χτίζαμε αυτή την ιστορία», δήλωσε στο V Magazine τον Ιούνιο. «Έτσι, είμαι πολύ χαρούμενη που καταλήξαμε να το κάνουμε με τον δικό μας τρόπο», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό του γάμου, το μοντέλο της Victoria's Secret αποκάλυψε ότι «δεν είχε καθόλου άγχος για τον γάμο».

Στην πραγματικότητα, η Πάλβιν παραδέχτηκε ότι ο αρραβώνας «με άγχωνε περισσότερο από το γάμο».

«Θέλω να πω, ένας άντρας έχει χρόνο να προετοιμαστεί για την πρόταση γάμου -ο Ντίλαν κρατούσε το δαχτυλίδι για επτά μήνες πριν κάνει την ερώτηση- αλλά για μένα, ήταν ακριβώς τότε και εκεί», θυμήθηκε.

«Ήξερα από τότε που αρχίσαμε να βγαίνουμε ότι θέλω να τον παντρευτώ, αλλά είναι μια μεγάλη απόφαση» ανέφερε.

Επιπλέον, η 29χρονη αποκάλυψε ότι η τοποθεσία του γάμου τους στην Ουγγαρία ήταν αδιαπραγμάτευτη από την αρχή.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα δείξω αυτή την πλευρά του εαυτού μου και θα παρουσιάσω την κουλτούρα μου, τα μέρη που μεγάλωσα και τα μέρη που πήγα», συνέχισε η Πάλβιν.

«Αισθάνομαι ότι πολλοί άνθρωποι θα μάθουν ακόμα περισσότερα για μένα με αυτόν τον τρόπο. Ξέρω ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μην είχαμε κάνει γάμο στην Ουγγαρία, γιατί οι γονείς μου θα με σκότωναν», είχε δηλώσει το μοντέλο.

Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού χρονολογείται από το 2018, όταν το ζευγάρι άρχισε να κάνει παρέα. Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2018, είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους στο Instagram και στο κόκκινο χαλί σε ένα πάρτι της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

«Ειλικρινά, είμαστε αρκετά χαμηλών τόνων», δήλωσε ο 30χρονος Σπράους στο «E! News» το 2019. «Μας αρέσει να βλέπουμε anime και να χαλαρώνουμε μέσα και να τρώμε παγωτό μαζί. Αυτό είναι το στυλ μας».

Πηγή: protothema.gr