Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υπόθεση Περικλέους

Για τις 14 Σεπτεμβρίου ορίστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, η συνέχιση της εκδίκασης της υπόθεσης απαγωγής και δολοφονίας του 31χρονου Άγγελου Περικλέους.

Κατά τη δικαστική διαδικασία της Δευτέρας, σε μη παραδοχή των κατηγοριών προέβη ο 25χρονος, ο 71χρονος θείος του και η 59χρονη μητέρα του.

Τόσο ο 25χρονος όσο και ο 71χρονος θείος του θα παραμείνουν υπό κράτηση, ενώ η 59χρονη μητέρα του παραμένει ελεύθερη υπό όρους.

Ο 25χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης, της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής με σκοπό τον φόνο, τον εμπρησμό οχήματος, την παράνομη κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών και πυροβόλου όπλου.

Ο 71χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και του εμπρησμού οχήματος, ενώ η μητέρα του 25χρονου, την κατηγορία για συνέργεια μετά τη διάπραξη κακουργήματος, αφού φέρεται να έδωσε ψεύτικο άλλοθι για τον γιό της, κατά την κατάθεση της.

Ο συνήγορος υπεράσπισης αιτήθηκε όπως ο 71χρονος αφεθεί ελεύθερος υπό όρους μέχρι την επόμενη δικάσιμο επικαλούμενος λόγους υγείας, γεγονός που δεν έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο.