Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Με τη βοήθεια εκσκαφέα συνεχίστηκαν  σήμερα οι έρευνες των αρχών στην περιοχή Μαρί για τον εντοπισμό του 31χρονου Άγγελου Περικλέους, μετά και την ανεύρεση χθες σημαντικών τεκμηρίων.

Οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώθηκαν σε δύο συγκεκριμένες περιοχές όπου σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους οι διωκτικές αρχές φαίνεται  να  κινήθηκε ο 24χρονος χάκερ,  τις πρώτες ώρες μετά τη δολοφονία του Περικλέους.  

Όπως είχε αναφέρει στον ΑΝΤ1 ο βοηθός υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Κωστής Μιχαήλ «Βοηθά στις περιπτώσεις όπου πιθανόν να βρίσκουμε σημεία που πιθανόν να έχει θαφτεί το θύμα και με τη βοήθεια του εκσκαφέα προσπαθούμε να εντοπίσουμε το σημείο αυτό. Υπάρχουν πληροφορίες πλέον ότι πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτή την περιοχή προς εντοπισμό τεκμηρίων και της σορού».

Οι έρευνες συνεχίστηκαν μέχρι αργά το απόγευμα  με τη βοήθεια ανιχνευτικών σκύλων, drone και  μελών  της πολιτικής άμυνας, με τον Βοηθό Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού να διαμηνύει πως  επιχείρηση   θα συνεχιστεί μέχρι την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο κ. Μιχαήλ είχε επισημάνει ότι «Η πλήρης εξιχνίαση θα γίνει με τον εντοπισμό της σορού. Σήμερα δυστυχώς δεν εντοπίσαμε κάτι το ιδιαίτερο, παρόλα αυτά οι έρευνες συνεχίζονται».

Παρότι δεν έχει εντοπιστεί η σορός του Άγγελου Περικλέους η υπόθεση  πήρε το δρόμο για το Κακοκουργιοδικείο,  καθώς  όπως έκρινε η νομική υπηρεσία υπάρχει ικανοποιητική μαρτυρία για  στοιχειοθέτηση υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης κατά του  24χρονου Χακερ .

Υπενθυμίζεται πως από τις χθεσινές έρευνες στην περιοχή του Μαρί,  εντοπίστηκαν  μια παγωνιέρα, σχοινιά καθώς  ένα μέρος πλαστικού από προφυλακτήρα,  με τις αρχές να προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν είναι από το όχημα που εντοπίστηκε ακινητοποιημένο με σκασμένο ελαστικό, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την εξαφάνιση του Περικλέους.