Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και τη νέα γενιά, το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει να αντιστέκεται, να αγωνίζεται, να προτείνει και να διεκδικεί, το μήνυμα του Γ.Γ του κόμματος, Στέφανου Στεφάνου, κατά τον χαιρετισμό που εκφώνησε στο 35ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ.

Ενώπιον χιλιάδων ατόμων, αναφέρθηκε εκ νέου στην ετοιμότητα του κόμματος της Αριστεράς για σύσταση μιας ισχυρής κοινωνικής συμμαχίας, ενός λαϊκού μετώπου, που θα δίνει με αξιώσεις τη μάχη της προόδου.

«Αυτό επιχειρούμε να κάνουμε, δίνοντας συνέχεια στον αγώνα που μαζί δώσαμε στις Προεδρικές Εκλογές για να φέρουμε την προοδευτική αλλαγή. Αυτό επιχειρούμε να κάνουμε ενώνοντας δυνάμεις σε μια κοινωνική συμμαχία με όλους όσοι προσδοκούν σε μια άλλη πορεία», ανέφερε ο κ. Στεφάνου.

Απευθυνόμενος στη νεολαία που κατέκλυσε την Πύλη Αμμοχώστου, την γενιά των πτυχιούχων που κοστολογούνται χαμηλά στην αγορά εργασίας, τη γενιά με τα υποθηκευμένα όνειρα, τη γενιά της ακρίβειας, της απλησίαστης στέγης, της αναξιοκρατίας,  ο κος Στεφάνου  την κάλεσε να παραμείνει στις επάλξεις και να συνεχίσει άοκνα τους αγώνες για αλλαγή.

Στέφανος Στεφάνου

Να κάνετε αυτό που αρμόζει στα νιάτα σας. Να αμφισβητείτε. Να διεκδικείτε, να αμφιβάλλετε. Να αγωνίζεστε. Μαζί θα κερδίσουμε το στοίχημα του μέλλοντος

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που σηματοδότησε και το τέλος του τριήμερου φεστιβάλ της ΕΔΟΝ, προβλήθηκε και βίντεο με πολιτικά μηνύματα.
Ακολούθησε η αποθέωση του αιώνιου έφηβου, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ταξίδεψε τους παριστάμενους με τα τραγούδια του από την 50χρονη δισκογραφία του.