Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σαδ

Ξανά ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκαν οι δύο ύποπτοι ηλικίας 49 και 54 ετών, για το διπλό φονικό που  διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 29ης Ιουνίου έξω από μπυραρία στον Ύψωνα.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ανανέωσε την προσωποκράτηση των δύο υπόπτων, για 7 ημέρες αφού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες της αστυνομίας σε σχέση με το διπλό φονικό, με θύματα το Μάριο Ονησιφόρου 44 ετών και τον Μιχάλη Μιχαήλ 51 ετών, με τους ανακριτές να ψάχνουν τα μαχαίρια με τα οποία κτυπήθηκαν τα θύματα.

Όπως δήλωσε στο «Μέρα Μεσημέρι» ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί το ανακριτικό έργο, ενώ επίσης αναζητούνται σημαντικά τεκμήρια για διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δυο φόνοι, πέντε μαχαιριές

Η άγρια συμπλοκή, με φόντο προσωπικές διαφορές, συνέβη το βράδυ της Πέμπτης.

Φερόμενος ως στόχος των δύο υπόπτων ήταν 43χρονος φίλος των δύο θυμάτων.

Οι τρεις διασκέδαζαν μαζί στην μπυραρία στον Ύψωνα, όταν οι δύο ύποπτοι έστειλαν μήνυμα στον 49χρονο ότι τον περίμεναν έξω.

Οι φίλοι του τον ακολούθησαν, παρενέβησαν στον καβγά για να τον βοηθήσουν και κατέληξαν να δεχθούν πέντε μαχαιριές, που τους έριξαν αιμόφυρτους στο έδαφος.

Το πρώτο θύμα έφερε δύο τραύματα, στο λαιμό και το φρύδι, και το δεύτερο τρία τραύματα στο πρόσωπο και το λαιμό, όπως κατέδειξε η νενομισμένη νεκροτομή.