Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΑΚΕΛ Κάμπος

Η κοινότητα του Κάμπου δίνει καθημερινή μάχη για επιβίωση, πρέπει να στηριχθεί από την κυβέρνηση, άλλως δεν θα υπάρχει ως κοινότητα σε μερικά χρόνια, δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, έπειτα  από συνάντηση που είχε με την κοινοτική αρχή και τους κατοίκους, στο πλαίσιο περιοδείας του ΑΚΕΛ σε όλη την Κύπρο για επαφή με τον κόσμο και καταγραφή και αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, ο Στέφανος Στεφάνου είπε ότι θα μεταφέρουν τα προβλήματα που άκουσαν στην Προεδρία και τα αρμόδια Υπουργεία.

Σημείωσε ότι το δημοτικό σχολείο της κοινότητας έχει ένα πολύ μικρό αριθμό μαθητών που σε ένα-δύο χρόνια αποφοιτούν και το σχολείο απλά δεν θα έχει μαθητές. Είναι τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των κατοίκων, με την επαγγελματική τους δραστηριοποίηση, με την συγκοινωνία από την περιοχή στα αστικά κέντρα να είναι μακριά, πρόσθεσε. «Όλα αυτά και πολλά άλλα δημιουργούν ένα δυσμενές περιβάλλον για τους κατοίκους και τους βάζει πάρα πολλή πίεση», ανέφερε.

Με υπομνήματα και με αυτεπάγγελτα ερωτήματα, συνέχισε, που θα καταθέσουν στη Βουλή θα προσπαθήσουν να προωθηθούν και να επιλυθούν τα συγκεκριμένα προβλήματα. Το βέβαιο είναι ότι αυτή την επαφή που έχουμε με τον Κάμπο, δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε έρθει, θα την συνεχίσουμε γιατί πιστεύουμε πως με συγκεκριμένες και στοχευμένες λύσεις αρκετά από τα προβλήματα που υπάρχουν μπορούν να επιλυθούν, κατέληξε ο κ. Στεφάνου.