Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γσδ

Εναρκτήριο λάκτισμα για μια ευρύτερη Κοινωνική Συμμαχία, με προσωπικότητες και πολιτικές ομάδες που συμπορεύθηκαν με την υποψηφιότητα του Ανδρέας Μαυρογιάννη, χαρακτήρισε την χθεσινοβραδινή πολιτική εκδήλωση ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε και το νέο έμβλημα του κόμματος. 

Ο Στέφανος Στεφάνου, σε ομιλία κάτω από το σύνθημα «Με το Βλέμμα στο Μέλλον», στην παρουσία του Ανδρέα Μαυρογιάννη και προσωπικοτήτων που στήριξαν την υποψηφιότητα του, μίλησε για την ανάγκη περαιτέρω αξιοποίησης της δυναμικής που δημιουργήθηκε στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές με στόχο τη διαμόρφωση κοινής πολιτικής πρότασης με προοδευτικό πρόσημο.

ΓΓ ΑΚΕΛ – Στέφανος Στεφάνου

Είναι το πρόγραμμα πάνω στο οποίο στηρίξαμε την εκλογική προσπάθειά μας. Διαφορετικοί άνθρωποι, με διαφορετικές προτεραιότητες, διαφορετικές πολιτικές, ιδεολογικές ή κομματικές καταβολές, αλλά με κοινό όραμα για τη ρότα που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα.

Σημείωσε ότι μέσα από το διάλογο και τις ζυμώσεις που ήδη άρχισαν, θα υπάρξει σύνθεση απόψεων και συνδιαμόρφωση του μοντέλου λειτουργίας και υπογράμμισε ότι το ΑΚΕΛ δεν προωθεί την όποια προπαρασκευασμένη λύση.

ΓΓ ΑΚΕΛ – Στέφανος Στεφάνου

Σε όσους παραμένουν καχύποπτοι ως προς τα κίνητρα ή την κατάληξη αυτής της προσπάθειας, απαντώ ευθέως και χωρίς να μασώ τα λόγια μου: Η προσπάθεια αυτή δεν δρομολογείται σε πολιτικό κενό. Υπάρχει συγκεκριμένος ορίζοντας: η διπλή εκλογική αναμέτρηση το 2024 και οι επόμενες βουλευτικές εκλογές, όπου θα μετρηθεί επί του εδάφους η αλληλεπίδραση του ΑΚΕΛ με τις μεμονωμένες προσωπικότητες ή τα οργανωμένα σύνολα.

Στο χαιρετισμό του ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας στις τελευταίες εκλογές Ανδρέας Μαυρογιάννης, κάλεσε σε σύμπλευση για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος για τον τόπο.

Ανδρέας Μαυρογιάννης – Πρώην Διπλωμάτης

Δυνατοί αγέρωχοι και ασυμβίβαστοι. Περήφανοι για το δρόμο που όλοι μαζί χαράξαμε τραβάμε μπροστά. Δεν μπορεί θα πετύχουμε όλοι μαζί την οικοδόμηση ενός καλύτερου αύριο

 

Μεταξύ άλλων παρόντες ήταν ο Σταύρος Μαλάς, ο Μάριος Ηλιάδης, η Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, η Άννα Θεολόγου, μέλη της Αριστερής Πτέρυγας, ο οικονομολόγος Στέλιος Πλατής, ηθοποιοί, καλλιτέχνες και κόσμος ο οποίος στήριξε την υποψηφιότητα Μαυρογιάννη.