Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ε

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, την απόφασή του να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και την πατρότητα.

Καλεσμένος στην εκπομπή «DOT», εξήγησε αρχικά, πώς πήρε την απόφαση να ζήσει μόνιμα στην Αίγινα.

«Η πρώτη καραντίνα με βρήκε στην Αίγινα. Εκεί κατάλαβα πως εμένα αυτή η ζωή μου αρέσει. Δεν έχω νιώσει ότι έχω αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα, ίσα ίσα θα ήθελα και περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά.

«Τώρα πηγαινοέρχομαι πολύ στην Αθήνα και δεν μου αρέσει. Ίσως να έχω αποτραβηχτεί λίγο από τον ρόλο του ηθοποιού. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να παίξω, δεν μου λείπει. Ο έρωτας στο νησί είναι λίγος δύσκολος. Για αυτό έρχομαι Αθήνα», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, εξήγησε: «Ο έρωτας σε αυτή την ηλικία και σε αυτή την κατάσταση που είμαι, είναι λίγο διαφορετικός. Έχω κλείσει τα πενήντα, οπότε είναι λίγο διαφορετικός ο έρωτας από ό,τι ήταν στα 20. Αν είναι να έρθει στη ζωή μου, θέλω να έρθει χωρίς ταλαιπωρία και δράματα. Αν μπορεί να έρθει και να κουμπώσει στην ομορφιά και τη γαλήνη της νησιωτικής ζωής, καλώς να έρθει. Θέλω τη συντροφικότητα, αλλά θέλω και την ησυχία μου, χωρίς μανούρα και καβγάδες».

«Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να γίνω πατέρας, μοιάζω λίγο και με τα γατιά που έχω, τα οποία είναι ανεξάρτητα», συμπλήρωσε κλείνοντας.