Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Με πλήθος κόσμου και πολύχρωμες σημαίες γέμισε το κέντρο της Αθήνας, στο Athens Pride Festival, το Σάββατο 9 Ιουνίου.

Από τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στη βραδιά για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, ήταν και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος ανέλαβε χρέη παρουσίασης για το φεστιβάλ.

Πολλές από τις στιγμές της βραδιάς έγιναν viral, όπως η εμφάνιση της Μπέσσυς Αργυράκη, η οποία ενβτυπωσίασε το κοινό με το σόου της.

Μία τέτοια viral στιγμή, σύμφωνα με το protothema.gr ήταν και η προσπάθεια του Γιώργου Καπουτζίδη να φορέσει τακούνια, όσο βρισκόταν στη σκηνή του Athens Pride Festival 2023.

«Να μην φοβάται κανένα παιδί να μιλήσει για τη σεξουαλικότητά του»

Πριν την παρέλαση, ο Γιώργος Καπουτζίδης έστειλε μέσω δηλώσεών του, το δικό του μήνυμα για το Pride. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» είπε τα εξής:

«Νομίζω τα αιτήματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας είναι αιτήματα όλων των ανθρώπων. Στην ουσία το αίτημα δεν είναι να περάσει ένα αίτημα για τον πολιτικό γάμο ή την τεκνοθεσία... Το βασικότερο είναι να μπορούμε να είμαστε οι εαυτοί μας, οι δημιουργικοί και οι ευτυχισμένοι. Τα παιδιά να έχουν όμορφη επικοινωνία με τους γονείς τους, να μην αισθάνεται κανένα παιδί φοβισμένο όταν θα αποφασίσει να μιλήσει για τη σεξουαλικότητά του. Αυτό δεν θα μας το δώσει καμία νομοθεσία, αλλά η δικιά μας η καρδιά. Οι καρδιές μας να διώξουν το μίσος, να επενδύσουμε στην αγάπη. Το πρώτο come out το κάναμε στους straight κολλητούς μας, οπότε το pride δεν είναι μία διαχωριστική γραμμή, αλλά ενωτική».