Τηλεόραση Ραδιόφωνο
εργα αυτοκινητοδρομος

Εργασίες συντήρησης και ποτίσματος του πρασίνου κεντρικών νησίδων θα πραγματοποιείται τον Ιούνιο και Ιούλιο, σε αυτοκινητόδρομους  της Λάρνακας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα  Δημοσίων  Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων «την περίοδο 26 Ιουνίου μέχρι και τις 20 Ιουλίου, καθημερινά εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακων, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης και ποτίσματος του πρασίνου των κεντρικών νησίδων, από το Τμήμα Δασών, σε διάφορους δρόμους της επαρχίας Λάρνακας».

Συγκεκριμένα «οι εργασίες θα διεξάγονται την περίοδο 26 Ιουνίου μέχρι 20 Ιουλίου, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας μέχρι Κοφίνου, με αρχή 400 μέτρα πριν από τον κυκλικό κόμβο «Καλού Χωριού» και στην περιοχή Κοφίνου. Επίσης την περίοδο 3 Ιουλίου μέχρι και 13 Ιουλίου, στους αυτοκινητόδρομους Λάρνακας μέχρι Λευκωσίας και Λάρνακας μέχρι Αγίας Νάπας, από το αεροδρόμιο Λάρνακας μέχρι τον κυκλικό Κόμβο «Ριζοελιάς» και ακολούθως μέχρι την περιοχή Κόσιης».

Σημειώνεται ότι «οι εργασίες θα διεξάγονται μεταξύ των ωρών 08:30 με 17:00. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρική νησίδας και από τις δύο κατευθύνσεις για μήκος 1500 περίπου μέτρων κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας».