Τηλεόραση Ραδιόφωνο
25ΧΡΟΝΗ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑ 2

Ξεκάθαρη προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης του περιστατικού της επίθεσης στην Αγία Νάπα επιχειρεί το λεγόμενο «Υπουργείο Εξωτερικών» των κατεχομένων. Όπως αναφέρει στον λογαριασμό του στο Facebook, το περιστατικό είναι αποτέλεσμα της «αυταρχικής και ρατσιστικής νοοτροπίας των Ελλήνων». Στο μεταξύ η αστυνομία της Δημοκρατίας προχωρεί στην εκτέλεση εντάλματος σύλληψης για τρίτο ύποπτο σε σχέση με τον ξυλοδαρμό της 25χρονης. 

Σχολιάζοντας την υπόθεση στο Μέρα Μεσημέρι του ΑΝΤ1 ο Ιάκωβος Τσαγκάρης Λειτουργός ΓΤΠ Α’ , σημείωσε πως στις τουρκοκυπριακές εφημερίδες κυριαρχούν οι δηλώσεις του Ερσίν Τατάρ και του «Υπουργείου Εξωτερικών».

Ο κ. Τσαγκάρης ανέφερε πως ο Τουρκοκύπριος ηγέτης δεν κάνει μεγάλη προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης του θέματος εν αντιθέση με το ψευδουπουργείο Εξωτερικών που προχώρησε σε μία εμπρηστική ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας την 25χρονη ως το τελευταίο θύμα της «ελληνικής νοοτροπίας»

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του το ψευδουπουργείο, η «ελληνική νοοτροπία» βλέπει τους Τουρκοκύπριους ως μειονότητα και δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα της ζωής στο νησί για αυτούς.

 

 

 

Η ανάρτηση του «Υπουργείου Εξωτερικών»: