Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ερσιν ταταρ

Mε την 25χρονη Τουρκοκύπρια που δέχθηκε επίθεση από δύο Ελληνοκύπριους στην Αγία Νάπα, επικοινώνησε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ.

Συγκεκριμένα σε γραπτή ανακοίνωση του ο Τατάρ επισημαίνει «η προεδρία θα δώσει συνέχεια στο θέμα», σημειώνοντας παράλληλα πως  έδωσε οδηγίες προς την δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή για το έγκλημα, προκειμένου «να παρακολουθεί την αποτρόπαια επίθεση κατά της νεαρής και όλες της πτυχές της. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το γεγονός».

 

Όπως η ίδια κατήγγειλε  «Πώς μπορώ να περιμένω από την ελληνική κυβέρνηση να με υπερασπιστεί όταν το δικό μου τουρκικό έθνος δεν με υπερασπίζεται; ... »

Μεταξύ άλλων η 25χρονη Τουρκοκύπρια δήλωσε πως δέχθηκε επίθεση από τους δυο Ελληνοκύπριους λόγω της καταγωγής της. Μετά την καταγγελία της το ΤΑΕ Αμμοχώστου προχώρησε στη σύλληψη δυο αντρών ηλικίας 22 και 30 ετών για την διευκολύνσεων των ανακρίσεων.  Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχωστου και εναντίον τους εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για περίοδο 4 ημερών.

H ανάρτησή της: