Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υτ

Η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια αντιμετωπίζει με χιούμορ τις δύσκολες ασκήσεις που πρέπει να κάνει για να διατηρήσει την άψογη γραμμή της, αυτή που όλοι θαυμάζουμε σε κάθε ευκαιρία.

Στο χιουμοριστικό βίντεο που μοιράστηκε με τους ακολούθους της η Δέσποινα Βανδή είναι στο γυμναστήριο και ετοιμάζεται να κάνει μονόζυγο. Εκεί φαίνεται ότι η άσκηση είναι ευκολάκι γι' αυτήν, καθώς την εκτελεί με περίσσια ευκολία και άνεση.

Την ώρα που κάνει τις επαναλήψεις της και μετράει ωστόσο, καταλαβαίνουμε πως η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική... καθώς η κάμερα αρχίζει να δείχνει την ολοκληρωμένη εικόνα, δηλαδή τον γυμναστή και σύντροφο της κόρης της να την σηκώνει για την άσκηση στο μονόζυγο...

Για να μιλήσουμε όμως και λίγο σοβαρά, ακολουθούν τα διατροφικά tips που βοηθούν την Δέσποινα να έχει κορμί «λαμπάδα», γιατί αυτό είναι αδιαμφισβήτητο!

«Το πιο βασικό είναι να μην τρώμε βαριά το βράδυ. Αυτά που ξέρετε με ταβερνούλες έξω και τα τσιμπολογήματα, να τα ξεχάσετε αν θέλετε να χάσετε κιλά. Το σωστό είναι να φάτε μια σαλάτα και ένα ψητό. Οι καλοί συνδυασμοί πάντα βοηθάνε. Επίσης, τα γεύματα είναι πολύ σημαντικά.

Να μην παραλείπετε ποτέ τα γεύματα σας όταν κάνετε διατροφή. Θα πρέπει πάντα να έχετε το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό, αρκεί να είναι σωστά αυτά που τρώτε. Και ενδιάμεσα μπορείτε να φάτε, αλλά πρέπει να είναι σωστά. Όχι να φάτε μακαρόνια με κιμά όταν κάνετε διατροφή! Θα φας μια μακαρονάδα χωρίς κιμά!», έχει πει η Δέσποινα Βανδή σχετικά με τη διατροφή της.

Πηγή: gossiptv.gr