Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πυροσβεστικα οχηματα

Έχουν τεθεί υπό έλεγχο οι πυρκαγιές που ξέσπασαν το Σάββατο στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας, στην Αγία Βαρβάρα Πάφου και στη Μουτταγιάκα, αναφέρει σε αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κεττής γράφει ότι η καμένη έκταση στη Μουταγιάκκα, ανέρχεται σε δύο εκτάρια, στην Αγία Βαρβάρα Πάφου σε πέντε εκτάρια και στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας σε δύο εκτάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και λάστιχα άρδευσης. Τα αίτια και των τριών πυρκαγιών διερευνώνται, προσθέτει.

Σε ό,τι αφορά την πυρκαγιά στη Μουταγιάκκα, ο κ. Κεττής αναφέρει ότι επρόκειτο για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση που εκδηλώθηκε στην περιοχή "Καλόγηροι", ήταν έντονα ορατή από τον αυτοκινητόδρομο και για την κατάσβεσή της ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς της Λεμεσού.

Επιπλέον, ο κ. Κεττής σημειώνει ότι η πυρκαγιά στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας εκδηλώθηκε σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, δέντρα και λάστιχα άρδευσης κοντά σε οικίες. Για την κατάσβεσή της ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς της Λευκωσίας και δύο από το Τμήμα Δασών.