Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υπόθεση Περικλέους

Σε καταχώρηση της υπόθεσης εξαφάνισης του Άγγελου Περικλέους προχωρούν οι ανακριτές. Χθες (08/05) το πρωί βρέθηκαν στη Νομική υπηρεσία όπου έγινε αξιολόγηση των στοιχείων και μαρτυριών, με τις έρευνες στη Λεμεσό για τον ελλείποντα να συνεχίζονται.

Μπορεί οι έρευνες για εντοπισμό του 31χρονου, να μην έχουν καρποφορήσει ακόμη, ωστόσο οι ανακριτές της Αστυνομίας φαίνεται να προσανατολίζονται για καταχώρηση της υπόθεσης στο δικαστήριο την ερχόμενη Τετάρτη.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες σε συγκεκριμένα σημεία στη Λεμεσό ενώ έγιναν και κάποιες υποδείξεις σκηνών στη Λευκωσία από τον 71χρονο θείο του 24χρονου χάκερ, που είναι και ο βασικός ύποπτος.

Σημείο μηδέν θεωρείται η περιοχή όπου σταμάτησε να εκπέμπει σήμα το κινητό τηλέφωνο του Περικλέους και η οποία έχει περάσει για τρεις συνεχόμενες μέρες από εξονυχιστικό έλεγχο, χωρίς ωστόσο να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός του.

Πληροφορίες που μετέδωσε την Κυριακή (07/05) ο ΑΝΤ1 θέλουν κλειστό κύκλωμα να έχει καταγράψει τον 24χρονο έξω από υποστατικό το πρωινό της 21ης Απριλίου, να καθαρίζει το όχημα του Περικλέους σε διάφορα σημεία.

Αυτό ήταν μια ώρα πριν την πυρπόληση του στο πεδίο βολής Παλιομετόχου και πλέον η προσοχή των ανακριτών επικεντρώνεται στο διάστημα 6 με 7:30 όπου ενημερώθηκαν για τη φωτιά στο αυτοκίνητο.