Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κινητές κάμερες τροχαίας

Νύχτα τρόμου για 37χρονο υπάλληλο της εταιρείας που εφαρμόζει το σύστημα φωτοεπισήμανσης με κινητές κάμερες, καθώς έγινε στόχος επίθεσης από κουκουλοφόρους εν ώρα εργασίας.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, ο 37χρονος «δέχθηκε επίθεση από έξι πρόσωπα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και κρατούσαν επιθετικά όργανα και αφού έσπασαν το παράθυρο του οδηγού στο συγκεκριμένο όχημα και προκάλεσαν και άλλες ζημιές έριξαν πέτρες προς τον 37χρονο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι».

Το θρίλερ για τον 37χρονο άρχισε γύρω στις 02:20 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ενώ βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο Καντού-Ομόδους στη Λεμεσό και διενεργούσε τους ελέγχους για τα διερχόμενα οχήματα, ομάδα κουκουλοφόρων εμφανίστηκαν από το σκοτάδι και του επιτέθηκαν.

Όπως ανέφερε ο κ.Κυριάκου, «φαίνεται ότι πρόκειται για νεαρά πρόσωπα τα οποία αντιλήφθηκαν την παρουσία του οχήματος στην περιοχή και ενέργησαν με αυτό τον τρόπο».

Ο υπάλληλος κατάφερε να ξεφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα με το υπηρεσιακό όχημα.

Αφού απομακρύνθηκε από το σημείο και διέφυγε τον κίνδυνο, κάλεσε ασθενοφόρο το οποίο αφού τον προσέγγισε, τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Εκεί διαπιστώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ότι έφερε εκδορές και κάκωση στο κεφάλι. Την υπόθεση ανέλαβε ο Αστυνομικός Σταθμός Πάχνας.