Τηλεόραση Ραδιόφωνο
έρευνες υπόθεση Περικλέους

Για σχεδόν οκτώ ώρες μέλη της αστυνομίας της Πολιτικής άμυνας και της ΕΜΑΚ έψαχναν σπιθαμή προς σπιθαμή περιοχές όπου με βάση στοιχεία και μαρτυρίες θεωρούν πως ίσως βρεθεί κάποιο στοιχείο που να οδηγήσει στον 31χρονο Άγγελο Περικλέους τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το βράδυ της 20ης Απριλίου. Στις έρευνες ρίχθηκαν ανιχνευτικά σκυλιά και drones.

Στο επίκεντρο των ερευνών η περιοχή από όπου φαίνεται να τοποθετούν οι ανακριτές και την εκπομπή του τελευταίου σήματος του κινητού του 31χρονου.

Η δεύτερη περιοχή των ερευνών ήταν κοντά στο  σημείο όπου είχε εντοπιστεί και το όχημα που είχε δανείσει ο 36χρονος δεύτερος συλληφθείς στον 25χρονο βασικό ύποπτο. Μάλιστα το συγκεκριμένο όχημα εντοπίστηκε με  σκασμένο ελαστικό και με χώματα που φαίνεται να είχε οδηγηθεί σε χωματόδρομο.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, «οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση εξαφάνισης του Άγγελου Περικλέους από την Λεμεσό συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό   έχουν συλληφθεί συνολικά έξι πρόσωπα και σήμερα έχουν γίνει συντονισμένες έρευνες σε συνεργασία της πολιτικής άμυνας της ΕΜΑΚ ανιχνευτικών σκύλων αλλά και ιπτάμενων  μέσων στην περιοχή Ζυγίου Τόχνης προς εντοπισμό και ανεύρεση τεκμηρίων που δυνατόν να σχετίζονται με την υπόθεση.
 
Οι νέες μαρτυρίες και οι εξελίξεις


Τις τελευταίες ώρες οι ανακριτές της υπόθεσης φαίνεται πως έχουν εξασφαλίσει νέες μαρτυρίες αλλά και κάποια τεκμήρια τα οποία ξεκαθαρίζουν ακόμη περισσότερο για τα όσα έγιναν πριν βρεθεί καμένο το όχημα του Περικλέους στο πεδίο βολής Παλιομετόχου.

Ως γνωστό όπως είχε αναφερθεί και ενώπιον δικαστηρίου  ο 25χρονος και ο 38χρονος μετέβησαν στο πεδίο βολής με το αυτοκίνητο του Περικλέους και στην συνεχεία εκεί μετέβη και ο 71χρονος θείος του πρώτου  με το όχημα του για να τους παραλάβει. Φαίνεται πως ενώπιον των ανακριτών τις τελευταίες ώρες έχουν φτάσει και νέα βίντεο από την περιοχή της Κοκκινοτριμιθιάς που ξεκαθαρίζουν πλήρως την εικόνα για το ποιοι μετέφεραν το όχημα στο πεδίο βολής αλλά και πως έφυγαν.

Δρακόντεια μέτρα

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται αύριο να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου ο 25χρονος χάκερ. Οι αρχές αναμένεται να λάβουν μέτρα τόσο εντός όσο και εκτός δικαστηρίων ενώ την μεταφορά του 25χρονου θα αναλάβει ο ειδικός αντιτρομοκρατικός ουλαμός.