Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Μια ανάρτηση στους επίσημους λογαριασμούς του Υφυπουργείου Πολιτισμού σε Instagram και Facebook, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και προκάλεσε ποικίλα σχόλια, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Υφυπουργείο ενημέρωσε σήμερα τους πολίτες, ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, παρέστη χθες βράδυ στο πάρτι γενεθλίων του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου.

«Ο Υφυπουργός επεφύλαξε μια ιδιαίτερη έκπληξη στον Πρόεδρο, τραγουδώντας του τα χρόνια πολλά στο πιάνο, αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια.»
Αμέσως το θέμα κυριάρχησε στις συζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως με καυστικό και χιουμοριστικό τρόπο, ακόμη και από πρώην κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Κωνσταντίνος Πετρίδης, Τεως Υπουργός Οικονομικών:

 

1

Σε ερώτηση που του υποβλήθηκε για το πως βλέπει τις αντιδράσεις, ο Βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, Χρύσης Παντελίδης ανέφερε «Απόλυτα δικαιολογημένες. Δεν αρμόζει στο Υφυπουργείο Πολιτισμού να εκδίδει τέτοιου είδους ανακοινώσεις και χαίρομαι που κατέβηκε σύντομα.»

Με τη σειρά της η Ξένια Κωνσταντίνου, Υποψήφια Αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού σχολίασε αναφέροντας «Το να βρίσκονται στον επίσημο λογαριασμό του Υφυπουργείου Πολιτισμού, τούρτες, τραγούδια και χοροί, αντιλαμβάνεστε δεν είναι καθόλου, μα καθόλου σοβαρό και ζητείται σοβαρότητα.» Ενώ η Μαρίνα Σάββα, μέλος της κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ ανέφερε  «Δεν είναι δουλειά κανενός να πει στον Υφυπουργό πώς να περνά τον ελεύθερο του χρόνο. Όμως είναι δουλειά του Υφυπουργού να δει τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος του πολιτισμού και που αναζητούν εδώ και χρόνια λύσεις και δεν τις βρίσκουν.»

Το ζήτημα κλήθηκε να σχολιάσει στο ραδιόφωνο του Sport Fm 95 και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, με τον ίδιο να τονίζει ότι «Οι δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία ως προς το καθήκον που έχουμε να επιτελέσουμε είναι προς την επικοινωνία του έργου που επιτελούμε».

Η ανακοίνωση του Υφυπουργείου Πολιτισμού:

Ήταν εκ παραδρομής η ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Πολιτισμού σχετικά με τη χθεσινή γενέθλια γιορτή του Προέδρου του ΔΗΚΟ,Νικόλα Παπαδόπουλου.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται «Ο κ. Χατζηγιάννης συνηθίζει λόγω της πολύχρονης καλλιτεχνικής του δραστηριότητας να ανεβάζει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα ΜΚΔ στιγμιότυπα από πολλές σχετικές δραστηριότητες του. Σήμερα, μόλις έγινε αντιληπτή η εκ παραδρομής ανάρτηση, ο Υφυπουργός έδωσε οδηγίες να αφαιρεθεί, όπως και έγινε».

 

1