Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κξ

Ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας, Δημήτρης Δημητρίου παρέδωσε την πολυσέλιδη διοικητική έρευνα που ετοίμασε για τα έκτροπα στο «Ελευθερία».

Ο κ. Δημητρίου παρέδωσε χθες στον αρχηγό  της Αστυνομίας την έρευνα ωστόσο άγνωστο παραμένει για την ώρα εάν κατάφερε να την μελετήσει και ακολούθως να την παραδώσει στην Υπουργό Δικαιοσύνης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκθεση βρίσκεται ακόμα στο γραφείο του με τον ίδιο να μην την έχει μελετήσει. Σημειώνεται ότι τις επόμενες ώρες η αύριο το πρωί ο Στέλιος Παπαθεοδώρου θα παραδώσει την πολυσέλιδη έκθεση στην Υπουργό Δικαιοσύνης.

Φαίνεται ότι ο Υπαρχηγός ο οποίος ως γνωστών άρχισε την διοικητική έρευνα στις 29 Μαρτίου είχε μια εβδομάδα προθεσμία να  ολοκληρώσει την έκθεση, ενώ την ολοκλήρωσε στις 5 μέρες πριν από το χρονοδιάγραμμα.

Πρώτον στην λίστα των όσων εντοπίζει ο κ. Δημητρίου φαίνεται να είναι η διαχείριση που έγινε στις πληροφορίες που τελικά υπήρχαν για το ότι θα έρχονταν λεωφορεία από τη Λεμεσό στην πρωτεύουσα, και οι πληροφορίες που φαίνεται να μην λήφθηκαν στα σοβαρά από κάποιους.

Οι πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι ο Υπαρχηγός φαίνεται να βρίσκει ευθύνες σε τρία στελέχη της Δύναμης.