Τηλεόραση Ραδιόφωνο
επεισόδια στάδιο Ελευθερία

Μέρα με τη μέρα βλέπουν το «φως» νέες πληροφορίες αναφορικά με τα μέτρα που λαμβάνονταν, για τον αγώνα καλαθόσφαιρας της Κυριακής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως πριν από οκτώ ημέρες υπήρχε μια πρώτη πληροφορία η οποία έχει καταγραφεί, αναφορικά με πιθανά επεισόδια, ενώ η Υπηρεσία Διαχείρισης Πληροφοριών φαίνεται πως έδωσε νέες πληροφορίες και την περασμένη Παρασκευή. Άγνωστο παραμένει ωστόσο πως έτυχαν αξιολόγησης αυτές οι πληροφορίες.

Την ίδια ώρα όπως πληροφορείται ο ΑΝΤ1, στο τραπέζι της σημερινής πρωινής (28/03) σύσκεψης της ηγεσίας της Δύναμης, έπεσε το θέμα της αξιολόγησης της επικινδυνότητας αγώνων, και κατά πόσο αυτό θα αλλάξει το επόμενο διάστημα, με την συγκεκριμένη Επιτροπή να μγην αποκλείεται να ενισχυθεί και με άλλες Υπηρεσίες.

Παράλληλα στο ίδιο τραπέζι σύμφωνα με πληροφορίες τέθηκαν και οι χθεσινοβραδινές αποκαλύψεις του ΑΝΤ1 για αναρτήσεις στο διαδίκτυο που αναφέρονταν σε λεωφορεία που θα έφταναν στην Λευκωσία. Αναρτήσεις που δεν είδαν στο Αρχηγείο Αστυνομίας. Όπως έλεγε αρμόδια πηγή στον ΑΝΤ1, τα όσα μεταδόθηκαν χθες, έχουν ήδη αποσταλεί στο αρμόδιο γραφείο χουλιγκανισμού.

Την ίδια ώρα υπάρχουν και πληροφορίες ότι την Κυριακή το μεσημέρι υπήρξε σχετική πληροφορία από αρμόδια Υπηρεσία του Κράτους, ότι λεωφορεία είχαν αρχίσει την μετάβαση τους προς την Λευκωσία, ωστόσο παραμένει ερωτηματικό το πώς αυτή είχε αξιολογηθεί.