Τηλεόραση Ραδιόφωνο
επεισόδια Ελευθερία

Σε άλλες δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά με τα επεισόδια, που σημειώθηκαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Οι νέες συλλήψεις αφορούν 25χρονο και 31χρονο, κατοίκους Λεμεσού, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων είχαν δοθεί στη δημοσιότητα χθες από την Αστυνομία, στο πλαίσιο των προσπαθειών εντοπισμού τους. Πλέον, μετά τη σύλληψή τους, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των στοιχειών τους, είναι αχρείαστη.

Υπενθυμίζεται ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση η Αστυνομία είχε προχωρήσει τις προηγούμενες μέρες στη σύλληψη, άλλων δύο προσώπων, ηλικίας 29 και 27 ετών.

Την ίδια στιγμή η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί άλλα δύο πρόσωπα, εναντίον των οποίων εκκρεμούν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Φωτογραφίες των πιο πάνω προσώπων έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τον εντοπισμό τους.

jh
jh

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.