Τηλεόραση Ραδιόφωνο
επεισόδια στάδιο Ελευθερία

Ψηλά στην ατζέντα του Υπαρχηγού Αστυνομίας, Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος άρχισε ήδη να ετοιμάζει την λίστα με ονόματα που θα κληθούν για καταθέσεις σε σχέση με την διοικητική έρευνα για τα έκτροπα του «Ελευθερία» την περασμένη Κυριακή, βρίσκονται και όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1 τις τελευταίες 48 ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπαρχηγός της Δύναμης ήδη επικοινώνησε με τα πρώτα τέσσερα πρόσωπα που θα κληθούν αύριο (30/03) να βρεθούν στο γραφείο του για λήψη καταθέσεων. Αφορά άτομα τα οποία είναι από το Γραφείο Επιχειρήσεων, και φαίνεται πως σε κάποια από αυτά θα προκύψουν ερωτήματα και γύρω από όσα ανέφερε ο ΑΝΤ1, ότι δηλαδή υπήρξε επιστολή με πληροφορίες πριν από σχεδόν δέκα ημέρες για πιθανά επεισόδια. Και για πληροφορίες που υπήρξαν τόσο την Παρασκευή πριν τον αγώνα, αλλά και την πληροφορία που λήφθηκε την Κυριακή από συγκεκριμένη Υπηρεσία του κράτους, ότι λεωφορεία ξεκίνησαν από την Λεμεσό.

[ο

*Σχετική ανάρτηση που επιβεβαιώνει την μετάβαση με λεωφορείο πρός Λευκωσία

Μάλιστα ο Υπαρχηγός της Δύναμης θα καλέσει και πρόσωπα που ασχολούνται με την αναζήτηση πληροφοριών και μέσα από Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αφού φαίνεται όπως ανέφερε ο ΑΝΤ1 από προχθές, υπήρξαν αναρτήσεις που ανέφεραν ότι λεωφορεία θα φτάσουν στην Λευκωσία. Αναρτήσεις που φαίνεται να μην εντοπίστηκαν από την αρμόδια Υπηρεσία.

Όπως μαθαίνουμε, τα πρόσωπα που θα κληθούν ενώπιον του Υπαρχηγού Αστυνομίας, φαίνεται πως θα ξεπεράσουν τα 20.

Στο αντικείμενο της διερεύνησης της υπόθεσης θα είναι η καταγγελία κατά γυναίκας αστυνομικού, κάτι που αποκάλυψε σήμερα στο «Μέρα Μεσημέρι» ο πρόεδρος της «Ισότητας», ο Νίκος Λοϊζίδης. Οι αναφορές μετά την κατάθεση που έδωσε χθες η συγκεκριμένη αστυνομικός, και στις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.