Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια

Με χειροπέδες και στα κρατητήρια της Λεμεσού κατέληξαν χθες το βράδυ τρεις αλλοδαποί μετά από αιματηρή συμπλοκή.

Οι τρεις ύποπτοι ηλικίας 22,21 και 20 ετών, φέρονται να λογομάχησαν και να πιάστηκαν στα χέρια με 20χρονο, λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα σε κουρείο στο παραλιακό μέτωπο, με τον καυγά να μεταφέρεται ακολούθως και στην περιοχή της βιβλιοθήκης του ΤΕΠΑΚ.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, «αμέσως πεζό περίπολο του υποσταθμού ανεξαρτησίας μετέβη στο μέρος όπου εντόπισαν έναν 20χρονο ο οποίος έφερε τραύματα στο σώμα του από αιχμηρό αντικείμενο. Επίσης ο τραυματίας υπέδειξε στον ίδιο χώρο ένα πρόσωπο 22 ετών ως το πρόσωπο το οποίο τον κτύπησε και τον μαχαίρωσε. Και ο 22χρονος ύποπτος μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού.»

Ο τραυματισμένος αλλοδαπός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, το πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματος του.  Με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.

Όπως ανέφερε ο κ. Κυριάκου, «τα τρία αυτά πρόσωπα  ηλικίας 22,21,20 ετών είχαν συλληφθεί με δικαστικά εντάλματα σύλληψης και σήμερα παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ν όπου εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα προσωποκράτησης 8 ημερών».

Εναντίον του 22χρονου διερευνώνται τα αδικήματα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και μαχαιροφορίας, ενώ εναντίον του 21χρονου και 20χρονου διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας, επίθεσης και πρόκλησης  πραγματικής σωματικής βλάβης. Και με το ζητούμενο να είναι ο λόγος για τον οποίος σημειώθηκε η αιματηρή συμπλοκή.