Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σήμερα Πέμπτη εναντίον 34χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και έμφορτου πυροβόλου όπλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) ανέκοψαν το βράδυ της Τρίτης, σε δρόμο στην Κάτω Πάφο, αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 34χρονος κάτοικος Πάφου.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν ένα μεταλλικό ρόπαλο και ένα κουζινομάχαιρο και ο 34χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της κατοχής επιθετικού οργάνου και μαχαιροφορίας.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, βάσει δικαστικού εντάλματος, όπου εντοπίστηκαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνολικά 44 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 10 κιλά και 71 γραμμάρια κάνναβης, καθώς επίσης ένα έμφορτο πυροβόλο όπλο, ενώ παραλήφθηκαν επιπλέον διάφορα άλλα τεκμήρια.

Ο 34χρονος ύποπτος ζήτησε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου νομική αρωγή.

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα  της Αστυνομίας για έκδοση διατάγματος κράτησής τους, σημειώνοντας πως για την υπόλοιπη διαδικασία θα απαιτηθεί έκθεση του Γραφείου Ευημερίας.