Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα τιμά την Κύπρο και την έχει αναδείξει ως μια χώρα η οποία στηρίζει πραγματικά τον συνάνθρωπο στα δύσκολα, εκεί και όπου υπάρχει ανάγκη και θα προσπαθήσουμε να είμαστε συμπαραστάτες σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, δήλωσε η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου. Η κ. Δημητρίου μιλούσε σήμερα, Τρίτη, στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα κατά τη διάρκεια παράδοσης ποσού εκ μέρους της της Βουλής των Αντιπροσώπων, από τον κονδύλι της Προεδρίας, προς το Καραϊσκάκειο.

Η Πρόεδρος της Βουλής συνεχάρη και ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος δρ Πόπη Κανάρη, τα μέλη του Συμβουλίου, τους συνεργάτες τους και όλους όσοι συνεισφέρουν στο έργο του ιδρύματος. «Επισκεπτόμαστε ως Βουλή των Αντιπροσώπων συχνά το Καραϊσκάκειο γιατί ακριβώς αναγνωρίζουμε το εξαιρετικό έργο το οποίο γίνεται και θέλαμε έτσι συμβολικά να παραδώσουμε ένα χρηματικό ποσό, το οποίο βρίσκεται στην Προεδρία, για να μπορέσουμε να στηρίξουμε το έργο όσο καλύτερα μπορούμε κα έτσι να ευχηθούμε και καλή χρονιά και στο επιστημονικό προσωπικό και στους λειτουργούς, αλλά βεβαίως και να μεταφέρουμε για ακόμα μια φορά το μήνυμα ότι στηρίζοντας ο καθένας τον συνάνθρωπό μας μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα», είπε η κ. Δημητρίου.

Θεωρώ, συνέχισε, ότι το Καραϊσκάκειο λειτουργεί ως πρότυπο, κάνει τη χώρα μας περήφανη και στο εξωτερικό, αλλά κυρίως τονίζει τη σημαντικότητα να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και για αυτό το λόγο ως Βουλή «επιλέγουμε να είμαστε εδώ και να δίνουμε ξανά αυτό το μήνυμα και βεβαίως έχουμε μεταφέρει και προς το Διοικητικό Συμβούλιο και στη Γενική Διεύθυνση το μήνυμα ό,τι χρειάζεται και ό,τι μπορούμε να κάνουμε επιπροσθέτως, θα δηλώνουμε πάντα παρούσες και παρόντες».

Η κ. Κανάρη ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Βουλής και δήλωσε ότι προσωπικά η Πρόεδρος της Βουλής και οι Βουλευτές αρκετές φορές στήριξαν και στηρίζουν το έργο του Καραϊσκάκειου και αυτό «το εκτιμούμε αφάνταστα». Αυτή η εκτίμηση, συνέχισε, μάς δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας απρόσκοπτα παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε λόγω πανδημίας και άλλων οικονομικών δυσκολιών.

Η κ. Κανάρη υπογράμμισε ότι δεν θα σταματήσουν από τη στοχοθέτηση και αυτοί οι στόχοι, είπε, έχουν σίγουρα ως αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα προσφοράς στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας και κυρίως στα παιδιά μας που είναι το μέλλον της χώρας μας. Η στήριξη σας είναι κινητήριος δύναμη για εμάς, κατέληξε.

Η κ. Δημητρίου και η Δρ Πόπη Κανάρη έκοψαν την βασιλόπιτα του Ιδρύματος ευχόμενες χρόνια πολλά και καλή χρονιά.