Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μια φορα και ενα καιρο

Τη συνέχεια της απολαυστικής κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Μια Φορά Κ' Έναν Καιρό» θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα δυο επεισόδια, τα οποία θα προβληθούν στις 17/12/22 - 23/12/2

Επεισόδιο 31

Ο Δέσποτας τρέχει να προλάβει το περιστέρι πριν πάει το μήνυμα στον Αφέντη αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Αφέντης το έχει ήδη λάβει και απαντά ότι περιμένει τους Τρεις νεκρούς. Κυκλοφορούν τα νέα στο χωριό ότι η Χάρολντ είναι πια ζευγάρι με τον Λορέντζο. Η Κασσάνδρα είναι πιο εκνευρισμένη από ποτέ που τρομάζει ακόμα και την Παιωνια. Η Χάρολντ έχει στήσει μεγάλο φαγοπότι στο καπηλειό για να γιορτάσει τον έρωτα της με τον Λορέντζο.

Επεισόδιο 32

Η Χάρολντ ακόμη να επιστρέψει από το σπίτι της Κασσάνδρας που πήγε να φέρει κρασί. Κάνεις δεν την ψάχνει γιατί βρίσκονται όλοι στο φαγοπότι και διασκεδάζουν. Μόνο ο Δωρόθεος ανησυχεί που η Κασσάνδρα ξαφνικά είναι ευδιάθετη. Η Χάρολντ βρίσκεται δεμένη στο μυστικό δωμάτιο. Η Κορασιά λέει στην αδελφή της ότι νομίζει πως είναι ερωτευμένη με έναν από τους Τρεις. Ο Δέσποτας είναι αγχωμένος για τα ψέματα που έγραφε το μήνυμα που έστειλε ο Δέσποτας στον Αφέντη.

Δείτε ξανά τα επεισόδια της σειράς που έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής, στο web tv-video on demand στο ant1live.