Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Χρηματικό πρόστιμο, αλλά και στέρηση άδειας οδηγού επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε 56χρονο, ο οποίος ενεπλάκη σε οδική σύγκρουση, ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ήταν γύρω στις 2μ.μ. της 23ης Οκτωβρίου 2022, όταν μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, κλήθηκαν να μεταβούν στη σκηνή οδικής σύγκρουσης, που συνέβη στη λεωφόρο Αγίου Παύλου, στον Άγιο Δομέτιο. Από τις εξετάσεις των αστυνομικών στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι 56χρονος οδηγός, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει αρχικά σε σιδερένια πασαλάκια του πεζοδρομίου και ακολούθως να προσκρούσει σε δέντρο και να ακινητοποιηθεί.

Ο 56χρονος, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, υπεβλήθη σε άλκοτεστ, με μικρότερη τελική ένδειξη 83μg%, αντί 22μg%. Ως αποτέλεσμα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Την επομένη μέρα, ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς για τα τροχαία αδικήματα που διέπραξε.

Χθες παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου παραδέχθηκε ενοχή. Το Δικαστήριο του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο, ύψους €1,550, δέκα βαθμούς ποινής και στέρηση άδειας οδήγησης, διάρκειας 50 ημερών.