Τηλεόραση Ραδιόφωνο
φωτο

Το Hilton Nicosia σε ανακοίνωση για το περιστατικό φωτιάς στις εγκαταστάσεις του την Παρασκευή, 21/10, αναφέρει πως λίγο μετά τις 13:00 εκδηλώθηκε φωτιά στην οροφή του ξενοδοχείου, που τέθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα υπό έλεγχο, χωρίς να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η φωτιά προκλήθηκε σε σημείο της οροφής του ξενοδοχείου, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης της μόνωσης της οροφής, από εξειδικευμένο εξωτερικό συνεργείο. Αμέσως μετά την εκδήλωση της φωτιάς, ενεργοποιήθηκε προληπτικά το σχέδιο εκκένωσης του κτιρίου. Ταυτόχρονα κινητοποιήθηκε η αρμόδια ομάδα ασφαλείας του προσωπικού του ξενοδοχείου, η οποία κατέσβησε τη φωτιά πριν την άφιξη της πυροσβεστικής. Για την κατάσβεση χρησιμοποιήθηκε ο εξοπλισμός των πυροσβεστικών φωλιών που υπήρχαν κοντά στο σημείο εκδήλωσης της φωτιάς και επιπλέον 50 πυροσβεστήρες, προστίθεται.

Αναφέρεται περαιτέρω ότι η πυροσβεστική έφτασε στο σημείο με 3 πυροσβεστικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος. Έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και αφού παρέμεινε προληπτικά στο σημείο τον απαραίτητο χρόνο, ακολούθως έδωσε άδεια στη διεύθυνση του ξενοδοχείου να ενημερώσει τους πελάτες ότι μπορούσαν να εισέλθουν στο ξενοδοχείο και το προσωπικό να επιστρέψει στις θέσεις του.

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου δέχθηκε τα εύσημα από εκπροσώπους της πυροσβεστικής για την αποτελεσματική και ασφαλή διαχείριση του περιστατικού, αναφέρεται τέλος.

φωτια
ξενοδοχειο
φωτο
ΕΓΚΩΜΞΗ