Τηλεόραση Ραδιόφωνο
α

Καταιγιστικές αναμένονται στον Απόλλωνα οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Έχει ενημερωθεί και αποχωρεί από την ομάδα ο Πάμπλο Ματσίν. Θα ανακοινωθεί το διαζύγιο όταν τα τακτοποιηθεί η αποζημίωσή του, αν και αυτή προβλέπεται βάση συμβολαίου και υπολογίζεται στο 30% των ετήσιων απολαβών του.

Στο μεταξύ ο Σωφρόνης Αυγουστή φέρεται να βρίσκεται μέσα στους βασικούς υποψήφιους για να τον αντικαταστήσει. Τις τελευταίες μέρες όταν κυκλοφόρησε το όνομα του Σωφρόνη, η διοίκηση κατέγραψε την θετική σφυγμομέτρηση του κόσμου του Απόλλωνα όμως την τελική απόφαση θα λάβει ο Νίκος Κίρζης βάζοντας στη ζυγαριά θετικά και αρνητικά.

Είναι πολλοί που πιστεύουν ότι ωρίμασε ο καιρός για να επιστρέψει στα "πάτρια" εδάφη ο Κύπριος προπονητής και προσθέτουν ότι και ο ίδιος είναι πια πιο έμπειρος και ώριμος σε σχέση με τις προηγούμενες θητείες του στην ομάδα.

Οι διαβουλεύσεις και οι επαφές γενικότερα είναι πυρετώδεις τα τελευταία εικοσιτετράωρα αφού υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα ιδιαιτέρως σε ότι αφορά παίκτες που έχουν συμβόλαια και δεν θα παραμείνουν.