Τηλεόραση Ραδιόφωνο
alexandraki

Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο σύντροφός της φαίνεται πως αποφάσισαν να χωρίσουν.

Σύμφωνα με το Tlife, πριν από λίγες ημέρες το γνωστό μοντέλο χώρισε από τον επιχειρηματία, έπειτα από προσωπική της απόφαση να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση τους. Μέχρι στιγμής η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα αναμένεται να επιβεβαιώσει τον χωρισμό της.

Το γνωστό μοντέλο από την αρχή της σχέσης απέφευγε την οποιαδήποτε πληροφορία για τον άνδρα που της είχε «κλέψει» την καρδιά. Το τελευταίο διάστημα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν έκανε καμιά αναφορά στο Instagram στον σύντροφό της, με τις φήμες για χωρισμό του ζευγαριού να «φουντώνουν». Επίσης το μοντέλο έχει σβήσει από τον λογαριασμό της στο Instagram τη φωτογραφία από την πρόταση γάμου.

alexandraki

Μάλιστα σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε γράψει: «Σε πρόδωσα… εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως ! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά».