Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δημητρα αλεξανδρακη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη «ξεσπάθωσε» κατά του γιου του Στέλιου Ρόκκου, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Το μοντέλο κλήθηκε να σχολιάσει τα θέματα της εκπομπής και ένα από αυτά αφορούσε στα σχόλια που είχε κάνει ο Δημήτρης Ρόκκος, με αφορμή τις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη για τα κλειστά μαγαζιά στο νησί των Παξών και σχετικά με τις αναρτήσεις της instagrammer για τις καταστροφικές πυρκαγιές.

«Μ’ αρέσει που πριν μερικές ημέρες κάποιες βιζ… συγγνώμη influencers, έκραζαν μέσω social media τους ανθρώπους που είχαν κλειστά τα ταβερνάκια τους στις 4 το μεσημέρι με 42 βαθμούς και τώρα ξαφνικά τις έπιασε ο πόνος να ανεβάσουν stories κλπ από τις καταστροφικές πυρκαγιές μπας και πάρουν κανένα like για το πόσο πολύ συμπονούν τον συνάνθρωπό τους. Αφού βρε Ιωάννα (τυχαίο όνομα) πρώτη θα είσαι να πας να διαφημίσεις τα ξενοδοχεία στις εκεί περιοχές όταν ανοίξουν» είχε γράψει στο Instagram ο γιος του Στέλιου Ρόκκου.

Στις αναρτήσεις του Δημήτρη Ρόκκου η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε μέσα από την εκπομπή και είπε: «Θα εκφραζόμουν πολύ άσχημα, αλλά η Ιωάννα με σταμάτησε. Το ότι ένας άνθρωπος επειδή δεν έχει καταφέρει ούτε μέσω του μπαμπά του να πάρει τη δημοσιότητα ή τη δουλειά που θέλει να έχει και να αποκτήσει στη ζωή του την καριέρα που θέλει και δεν την έχει καταφέρει και προσπαθεί να την πάρει πατώντας πάνω σε ονόματα ανθρώπων που δεν του έχουν φταίξει σε τίποτα».

«Γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει για τη μουσική του και βγαίνει να μιλήσει για την Ιωάννα; Να γυρνάς και να λες αυτή τη λέξη; Αν σε μάθανε εσένα έτσι, δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι έτσι. Έλεος, ξεφτίλα! Να υπάρχει κι ένα όριο» είπε φανερά εκνευρισμένη.

ιωαννα τουνη

Το μοντέλο μάλιστα τόνισε πως κατά τις καταστροφικές πυρκαγιές, η Ιωάννα Τούνη συμμετείχε σε δράσεις που έγιναν τότε και βοήθησε μαζί με άλλους instagrammer.

«Εκνευρίστηκα που είδα ξανά το συγκεκριμένο άτομο. Ρε μάγκα, εσένα ποια είναι η δουλειά σου; Εγώ δεν τον ήξερα. Του κάνω το αντίστροφο για να καταλάβει πόσο άσχημο είναι» είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη.