Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μια φορα και εναν καιρο

Με μεγάλο ενδιαφέρον εξελίσσεται η ιστορία στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Μια Φορά Κ' Έναν Καιρό». Η μέρα για το μαστίγωμα του Δωρόθεου φτάνει, όμως ο Λορέντζο με τον Μερκούριο σκέφτονται ένα σχέδιο για να αποτρέψουν την τιμωρία του φίλου τους.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια:

Επεισόδιο 13 - Δευτέρα 10/10/22

Λίγο πριν ξεκινήσει το event ο Λορέντζο με τον Μερκούριο σκέφτονται ένα σχέδιο για να αποτρέψουν την τιμωρία του φίλου τους.

Αποφασισμένοι πάνε στο κέντρο του χωριού έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την Κασσάνδρα. Στήνεται όλο το σκηνικό για το event... Η Πρώτη και η Κορασιά τα λένε για τη μίζερη ζωή που ζούνε και οι δυο, μέχρι που μπαίνει ο Λορέντζο και αρχίζει να τον φλερτάρει με αποτυχία η Πρώτη. Το event είναι έτοιμο να αρχίσει.

Επεισόδιο 14 - Τρίτη 11/10/22

Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στον χώρο που θα υποδεχτεί τον κρατούμενο. Ο Πουλοκκος διαβάζει την εγκύκλιο του Δέσποτα που σηματοδοτεί την έναρξη. Στον χώρο έχουν ήδη καταφτάσει και ο Ένας και ο Άλλος. Ο Δωρόθεος βρίσκεται στο έλεος του Δέσποτα που είναι έτοιμος να τον μαστιγώσει. Μια απρόσμενη εξέλιξη που προκαλείται από τον Γκιοζη όμως αναγκάζει την Κασσάνδρα να το ακυρώσει. Το χωριό παραξενεύεται, η Κορασιά είναι πάρα πολύ χαρούμενη ενώ ο Λορέντζο, ο Μερκούριος και ο Δωρόθεος είναι αποφασισμένοι να μάθουν τι είναι αυτό που αναστάτωσε την Κασσάνδρα.

Δείτε ξανά τα επεισόδια που έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής στο web tv του ant1live.