Τηλεόραση Ραδιόφωνο
συνατσακη_στρατης

Για την εγκυμοσύνη της, το ενδεχόμενο ενός γάμου και το φύλο του μωρού μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη.

Τη γνωστή Instagrammer εντόπισαν σε έξοδό της οι τηλεοπτικές κάμερες και η ίδια τότε, αποκάλυψε πως ενώ γνωρίζει το φύλο του μωρού της, δεν θα ήθελε να μιλήσει δημόσια για αυτό.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» δήλωσε αρχικά: «Είμαι στον 7ο μήνα κι όλα πάνε πολύ καλά. Τους πρώτους μήνες τις είχα τις δυσκολίες μου, από την ώρα που μπήκα στον τέταρτο όμως, όλα κυλάνε όπως πρέπει».

Όσο για το φύλο του μωρού, η Μαίρη Συνατσάκη ανέφερε: «Έχουμε μάθει το φύλο του μωρού, αλλά δεν το πολυσυζητάμε, ούτε το ανακοινώνουμε. Δεν έχουμε δώσει τόση έμφαση σε αυτό. Γενικά με τις κοιλιές αγχώνομαι, όταν μου λένε διάφορα. Επίσης δεν ζυγίζομαι οπότε δεν ξέρω τι έχω πάρει».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν ο Ίαν Στρατής είναι έτοιμος να γίνει πατέρας. Όπως είπε η ίδια, ο ρόλος του γονιού είναι κάτι πρωτόγνωρο και για τους δύο.

συναντσακη

«Είμαι εγώ πανέτοιμη θεωρείτε για να γίνω μαμά και με ρωτάτε αν είναι ο Ίαν για να γίνει μπαμπάς; Είμαστε δυο άνθρωποι που βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι τόσο πρωτόγνωρο, που δεν έχουμε ξαναζήσει. Λίγο πολύ, διαβάζουμε πράγματα, αλλά τώρα τα λέμε όλα σε θεωρητικό επίπεδο, όταν έρθει η ώρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Λιγούρες δεν έχω. Έχουμε σκεφτεί πράγματα για το όνομα, αλλά περιμένουμε να γνωρίσουμε το παιδί πρώτα. Δεν θα πάει παραδοσιακά το όνομα του μωρού», ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.

Για το ενδεχόμενο εκείνη και ο Ίαν Στρατής να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, δήλωσε: «Δεν ξέρω αν θα γίνει γάμος. Δεν είμαι πολύ σίγουρη, δεν είμαστε τόσο παραδοσιακοί σε αυτά. Θα δούμε τι θα γίνει, δεν αγχώνονται οι γονείς μας οπότε μην αγχώνεστε κι εσείς».

Τέλος, αναφέρθηκε στην ερώτηση που δέχτηκαν πρόσφατα για την εγκυμοσύνη της από τηλεοπτική εκπομπή δύο πρώην της, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και ο Αιμιλιανός Σταματάκης. Η Μαίρη Συνατσάκη τόνισε: «Θεωρώ ότι σαν θεματική το ότι ρώτησαν κάποιους πρώην συντρόφους μου για την εγκυμοσύνη μου ήταν κάπως τραβηγμένο, αλλά στο τέλος το κατάλαβαν όλοι... Δεν είναι όλα για να γίνονται θέματα. Αυτό το πιστεύω γενικά».