Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μαιρη συνατσακη

Για την εγκυμοσύνη της μίλησε ανοιχτά στο κοινό της στο Youtube, η Μαίρη Συνατσάκη.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα βίντεο 30 περίπου λεπτών, η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τη νέα της καθημερινότητά ενώ μοιράστηκε και τις εξετάσεις που έκανε.

«Έχω 8 ολόκληρους μήνες να κάνω YouΤube και περίπου τους 7 από τους 8 είμαι έγκυος, οπότε τα πράγματα ειδικά στην αρχή ήταν πολύ διαφορετικά για μένα. Ήθελα πάρα πολύ να επιστρέψω, αλλά δεν ήξερα ακριβώς τον τρόπο. Ήθελα να σας δείξω αυτή την μεταβατική μου κατάσταση… Βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης. Όλα καλά, οριακά είμαι στην υπογλυκαιμία.

Είχα αυτή την αγωνία λόγω της ευαισθησίας μου στην ινσουλίνη, αλλά νομίζω ότι εξαιτίας του πόσο χάλια ήταν το στομάχι μου στην αρχή της εγκυμοσύνης και έπρεπε να κάνω πολλά και συχνά γεύματα, με κάποιον τρόπο βοήθησε αυτό. Είναι σε χαμηλές τιμές. Νιώθω μεγάλη ασφάλεια τον τελευταίο καιρό στο κρεβατάκι μου και η αλήθεια είναι ότι από το απόγευμα και μετά ξαπλώνω νωρίς. Έχω κάτι πολύ περίεργες αυπνίες. Δεν κοιμάμαι… αλλά ξαπλώνω. Είναι πολύ εντυπωσιακή η ζωή αυτή την περίοδο. Δεν με νοιάζει διόλου, η ψυχή μου είναι σπιτόγατα.

Είναι ευάλωτη η φάση της εγκυμοσύνης. Το γενικό μου κομμάτι είναι ότι είμαι πολύ καλά και το πλαίσιο στο κομμάτι της ψυχικής υγείας που έχω φτιάξει στη ζωή μου είναι πολύ υποστηρικτικό και από τους ανθρώπους μου και με τη ψυχοθεραπεία. Μου δημιουργεί μια σιγουριά και είναι καλό να ξέρεις ότι στα κομμάτια ψυχικής υγείας μπορείς να ανοιχτείς στους δικούς σου και σε κάποιον ειδικό» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μίλησε και τα τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το πρώτο 4μηνο.