Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Λάμπρος

Στην Κύπρο έφτασε το απόγευμα η σορός του 11χρονου Λάμπρου Καλλένου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την περασμένη Κυριακή, ενώ βρισκόταν στο Ισραήλ για ιατρικές εξετάσεις. 

Η κηδεία του μικρού μαχητή, ο οποίος για 11 χρόνια έδινε χαμογελαστός μάχη ενάντια σε σπάνια ασθένεια, θα τελεστεί μεθαύριο Σάββατο, στις 15:00 το απόγευμα από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ιδαλίου. 

Παράκληση της οικογένειας, όσοι παραστούν στην κηδεία να μην φορέσουν μαύρα ρούχα. 

Ήρθε η ώρα να πούμε το στερνό αντίο στον λατρεμένο μας Λάμπρο, η ψυχή του οποίου θα φωτίζει για πάντα τις καρδιές μας από την γειτονιά του παραδείσου στην οποία θα βρίσκεται. Επιθυμία της οικογένειας είναι να είμαστε όλοι με φωτεινά ρούχα όπως ήταν η στάση ζωής του Λάμπρου μας ο οποίος και παλαιότερα είχε εκφράσει αυτή την επιθυμία στην περίπτωση που άνοιγε τα φτερά του για τους ουρανούς

Παράκληση αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές προς την οικογένεια. 

κηδεια λαμπρου

Ο Λάμπρος ολόκληρης της Κύπρου

Στο σύντομα πέρασμα του από τη ζωή, ο Λάμπρος κατάφερε να μπει στις καρδιές ολόκληρης της Κύπρου. 

Όπως δήλωσε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, δρ. Χριστίνα Γιαννάκη

Κρατώ μόνο το κουράγιο που είχε αυτό το παιδί να αντεπεξέλθει σε τόσες δυσκολίες και τόσους πολέμους, για δέκα συναπτά έτη 

Μέσα από τον αγώνα του ο Λάμπρος δίδαξε άπαντες, συγγενείς, γνωστούς αλλά και αγνώστους ότι οι δυσκολότερες μάχες δίνονται με πίστη και χαμόγελο.