Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σχολειο
*Φωτογραφία αρχείου

Νέα περιστατικά βίας σε σχολεία διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Στο ένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά καταγγέλλεται για εμπλοκή και η μητέρα μαθήτριας ενώ στο δεύτερο καταγγέλλεται καθηγητής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τρεις ανήλικες μαθήτριες και ένας μαθητής Λυκείου, κατήγγειλαν ότι χθες (22/9)  μετά το μεσημέρι όταν σχόλασαν από το σχολείο και καθώς βρίσκονταν σε στάση λεωφορείου, σταμάτησε ένα όχημα με επιβαίνοντες δύο ανήλικες μαθήτριες του σχολείου τους και την 41χρονη μητέρα της μιας εκ των δύο μαθητριών και άρχισαν να τους βρίζουν και τους επιτέθηκαν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο λόγος της εξύβρισης ήταν επειδή την προηγούμενη μέρα σημειώθηκε παρόμοιο περιστατικό στο σχολείο, το οποίο μάλιστα καταγγέλθηκε στον διευθυντή.  Κάτι που φαίνεται να ενόχλησε τις δυο ανήλικες με αποτέλεσμα να επιτεθούν στους συμμαθητές τους.

Εξάλλου, στην δεύτερη περίπτωση καταγγέλθηκε χθες βράδυ στην Αστυνομία, ότι σε Γυμνάσιο στην Λεμεσό, μαθητές δέχθηκαν επίθεση από καθηγητή.  Σύμφωνα με την καταγγελία, ενώ μαθητές βρίσκονταν έξω από αίθουσα μουσικής, κάποιοι από αυτούς προκαλούσαν φασαρία και κτυπούσαν την πόρτα της αίθουσας με αποτέλεσμα σε κάποια στιγμή ο καθηγητής να ενοχληθεί να βγει εκτός της αίθουσας και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των μαθητών έπιασε από τον λαιμό ένα μαθητή.

Και οι δύο περιπτώσεις διερευνώνται από την Αστυνομία.