Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Ανδρέας Θεμιστοκλέους Χρίστος Χριστοφίδης

Ένα περιστατικό που δεν αρμόζει στα κοινοβουλευτικά θέσμια εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στην Επιτροπή Παιδείας, με πρωταγωνιστές τον βουλευτή του ΑΚΕΛ, Χρίστο Χριστοφίδη και τον ανεξάρτητο βουλευτή, Ανδρέα Θεμιστοκλέους.

Με το πέρας της συνεδρίας ο κ. Χριστοφίδης κατήγγειλε τον κ. Θεμιστοκλέους για ανάρμοστη συμπεριφορά, απειλές και ύβρεις. Έκανε λόγο για επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά εκ μέρους του κ. Θεμιστοκλέους, ζητώντας από την ηγεσία της Βουλής να λάβει μέτρα, ενώ θα προβεί και σε καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Απαντώντας στις καταγγελίες ο ανεξάρτητος βουλευτής ανέφερε πως ο κ. Χριστοφίδης

Γεννήθηκε με το ψέμα στο στόμα 

Σύμφωνα με τον κ. Θεμιστοκλέους, το περιστατικό εκτυλίχθηκε την ώρα που ο ίδιος τοποθετείτο κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, και ο κ. Χριστοφίδης κουβέντιαζε με άλλους συναδέλφους του. Στο άκουσμα της λέξης «ΑΚΕΛ» και «ΤΕΠΑΚ», ο βουλευτής του ΑΚΕΛ αντέδρασε έντονα.

Σημείωσε παράλληλα ότι δεν «δίνει δεκάρα» για την καταγγελία στην οποία προτίθεται να προβεί ο Χρίστος Χριστοφίδης, μιας και διαψεύδει ότι τον απείλησε, λέγοντας ότι η συγκεκριμένη αναφορά που έκανε, είναι πως θα τα πουν στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ερωτηθείς κατά πόσο όντως είπε τις λέξεις για τις οποίες τον κατηγορεί ο κ. Χριστοφίδης, ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους απάντησε

Είναι πολύ νέος για να πάθει Αλτσχάιμερ