Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μαντ κλιπ αρετη

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή από τον θάνατο του Mad Clip σε τροχαίο δυστύχημα. O παππούς και η γιαγιά του τράπερ, που τον μεγάλωσαν, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “T-Live”, με τα λόγια τους να ραγίζουν καρδιές.

«Ανέβηκε ψηλά και μας πίκρανε όλους σε αυτή την ηλικία. Για μας είναι πολύ πικρό. Το βράδυ του λέω “καληνύχτα Παναγιώτη μου”, “καλημέρα Παναγιώτη μου” το πρωί», είπε αρχικά συγκινημένη η γιαγιά του MadClip και συμπλήρωσε: «Tον είχαμε πάντα κοντά μας. Εγώ ήμουν που τον προστάτευα πάντα, “Γιαγιά μου, παππού μου, σας λατρεύω” αυτή ήταν πάντα η κουβέντα που έλεγε. Δε μπορώ να πω τίποτα άλλο, απλώς θα τον θυμάμαι έτσι».

«Όταν πήγαινε σχολείο και ανέβαινε τις σκάλες τραγούδαγε. Εμένα δε με συγκινούσαν αυτά. Του έλεγα να διαβάσει κανένα βιβλίο. Εκείνος όμως ήταν αφοσιωμένος στη μουσική» πρόσθεσε ο παππούς του τράπερ.

Σε άλλο σημείο ο παππούς του MadClip αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του τράπερ, Αρετή, με την οποία είχε χωρίσει λίγο καιρό πριν εκείνος φύγει από τη ζωή. «Πάνω από όλους η Αρετή. Της έχει βγάλει και τραγούδι. Αφού αυτή έλεγε ότι ήταν μια απλή γνωριμία, γιατί δεν του το έλεγε από την αρχή του παιδιού; Γιατί τον άφησε να την ερωτευτεί τόσο πολύ και να υποφέρει; Είχε φτάσει στο σημείο η μάνα του, το 2021 που σκοτώθηκε, να μου πει ότι αν χωρίσουν ο Παναγιώτης δε θα αντέξει», υπογράμμισε ο παππούς του Mad Clip.

μαντ κλιπ