Τηλεόραση Ραδιόφωνο
mad clip

Σαν σήμερα ο δημοφιλής τράπερ Mad Clip ή κατά κόσμον, Πίτερ Αναστασόπουλος, έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή με το όχημά του.

Ήταν 2 Σεπτεμβρίου 2021 όταν έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση για το τραγικό τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον γνωστό τραγουδιστή της τραπ σκηνής, Mad Clip. Ο δημοφιλής τράπερ έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας όταν η Porsche που οδηγούσε έφυγε από τον έλεγχό του και προσέκρουσε αρχικά σε μια κολόνα φωτισμού και έπειτα σε δέντρο στη λεωφόρο Αθήνας, κοντά στην εκκλησία της Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο σημείο που ξεκινά η μεγάλη ευθεία προς τη Γλυφάδα.

Το πόρισμα για το τροχαίο

Ο τράπερ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 34 ετών βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους θαυμαστές που κατέκλυσαν αρχικά τα social media και μετέπειτα το σημείο που συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Πολύ μελάνι χύθηκε για τα αίτια και πολλές ακόμα λεπτομέρειες του συμβάντος, ωστόσο το πόρισμα που προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας έδειξε πως το αυτοκίνητο διέγραψε όλο το καμπυλόγραμμο τόξο της δεξιάς στροφής και έφυγε στην ευθεία, ενώ ο αδικοχαμένος τράπερ πρόλαβε να πατήσει φρένο και να κόψει στα 80 χλμ./ώρα χιλιόμετρα από τα 134 χλμ./ώρα με τα οποία κινούταν λίγο πριν. Επιπλέον, ο ειδικός πραγματογνώμονα της οικογένειας του Mad Clip επισήμανε ότι ο δρόμος δεν ήταν ολισθηρός, καθώς δεν υπήρχαν νερά πουθενά στο σημείο, ενώ και τα λάστιχα του αυτοκινήτου, παρότι αγωνιστικά, ήταν σε καλή κατάσταση και ασφαλή για οδήγηση και σε κοινούς δρόμους.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης κηδεύτηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 2021 στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, με πλήθος θαυμαστών να τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία, μέσα σε κλίμα οδύνης.

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ο Παναγιώτης (Peter) Αναστασόπουλος, γνωστός στο ευρύ κοινό ως Mad Clip γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 25 Μαΐου του 1987 από γενιά Ελλήνων μεταναστών. Ο τράπερ και επιχειρηματίας ήταν μέλος της Capital Music, με τα τραγούδια του να σκαρφαλώνουν στην κορυφή των charts και με το νεανικό κοινό να τον αποθεώνει. Όσοι τον γνώριζαν έκαναν λόγο για ένα «καλό παιδί», με πάθος για τη μουσική, που πάντα βοηθούσε όσους είχαν ανάγκη. Έτσι έμεινε στη μνήμη των φίλων του ο Mad Clip, ο Παναγιώτης για τους οικείους του.

Η ανάρτηση της πολύ καλής του φίλης και συνεργάτιδας Ελένης Φουρέιρας συγκίνησε όλο το ελληνικό instagram αφού ανέβασε διάφορες στιγμές που έζησαν μαζί.

«Ένας χρόνος χωρίς εσένα...», έγραψε στην ανάρτηση.