Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πυροσβ

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 11:35 το πρωί στην τοποθεσία Κάμπος της Φοινικιάς της κοινότητας Νέου Χωριού Πάφου, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο μόλις λίγα λεπτά μετά, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών με 13 άτομα, ένα πυροσβεστικό όχημα με δύο άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, και 2 οχήματα του Κοινοτικού Συμβουλίου Νέου Χωριού με τέσσερα άτομα.

Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 12:00, αφού έκαψε έκταση 0,5 δεκαρίου με χαμηλή βλάστηση. Τέλος, αναφέρεται ότι τα αίτια πρόκλησής της διερευνώνται.

Πυρκαγιά και στα Πέρα Ορεινής

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί κοντά στο Πέρα Ορεινής, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα Δασών.

Όπως αναφέρει για κατάσβεση της πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε στις 06:55 παρά την κοινότητα Πέρα Ορεινής, κινητοποιήθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών με δέκα άτομα και ένα πυροσβεστικό όχημα με δύο άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά, αφού έκαψε έκταση έξι δεκαρίων με ξηρά χόρτα και άλλη χαμηλή βλάστηση, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 07:15. Το Τμήμα Δασών αναφέρει ότι τα αίτια πρόκλησής της διερευνώνται.