Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πισίνα

Σε πνιγμό εντός ύδατος αποδίδεται ο θάνατος της τρίχρονης Χριστίνας η οποία την περασμένη Κυριακή (14/08) βρέθηκε αναίσθητη στην πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο, όπου παραθέριζε με τους γονείς της.

Αυτό κατέδειξε η νενομισμένη νεκροτομή που διενήργησαν σήμερα επί της σορού του μικρού αγγέλου οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Συγγενείς και φίλοι της άτυχης Χριστίνας θα της πουν αύριο, Τετάρτη (17/08) το τελευταίο αντίο.

Η κηδεία θα τελεστεί στις 17:30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου στα Λατσιά και όπως έχει ανακοινωθεί η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Δύο 24ωρα μετά την τραγωδία που συγκλόνισε το παγκύπριο, οι έρευνες της Αστυνομίας Πάφου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο, άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του άτυχου κοριτσιού, η διεύθυνση του ξενοδοχείου, αλλά και πολίτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στην τραγωδία, έχουν κληθεί για κατάθεση, με στόχο τη συμπλήρωση του φακέλου της υπόθεσης το συντομότερο, ώστε να διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία για λήψη αποφάσεων.

Όπως είναι γνωστό, η οικογένεια της μικρής βρισκόταν σε διακοπές στην Πάφο από προχθές Κυριακή.

Το απόγευμα είχαν πάει στην πισίνα και η μικρή Χριστίνα ζήτησε να κολυμπήσει στη πισίνα για παιδιά, αλλά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, βρέθηκε να επιπλέει αναίσθητη στη μεγάλη πισίνα. Παρά τις προσπάθειες από ναυαγοσώστη και τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Πάφου, το κοριτσάκι δεν κατάφερε να ανανήψει.