Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λεωφορεια

Με τέσσερα επιπλέον δρομολόγια ενισχύεται από σήμερα το βράδυ η διαδρομή 405 η οποία συνδέει την Κακοπετρία με τη Λευκωσία.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, θα υπάρχουν δύο αναχωρήσεις από Κακοπετριά προς Λευκωσία στις 11:30 το βράδυ και 1:30 τα ξημερώματα καθώς και δύο αναχωρήσεις από Λευκωσία προς Κακοπετριά στις 12:30 και δύο και 30 τα ξημερώματα. 

«Προσπάθεια του υπουργού ακόμα και στις διαπραγματεύσεις για το νέο δίκτυο είναι ότι θα έπρεπε να προσθέσουμε νυχτερινή υπηρεσία ειδικά για τους νέους μας+ αυτή η υπηρεσία είναι πιλοτικά που εφαρμόζεται τώρα στο δίκτυο για έξι μήνες περίπου ώστε να δούμε αν προσελκύσουμε τους νεαρούς μας », σημείωσε ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Δημόσιων Επιβατικών Μεταφορών, Ανδρέας Νικηφόρου. 

Σύμφωνα με τον κύριο Νικηφόρου, παρόμοια δρομολόγια εκτελούνται και στη Λευκωσία 

«Στη δυτική Λευκωσία υπάρχει αρκετή ζήτηση από το επιβατικό κοινό τουλάχιστον της καθορισμένες ώρες και έγινε μια προσπάθεια να εντάξουμε και τις βραδινές ούτως ώστε οι νεαροί φεύγοντας από την Λευκωσία που είναι στα κέντρα διασκεδάσεως ή σε κάποια εστιατόρια να έχουν πρόσβαση μέσω των δημόσιων επιβατικών μεταφορών στα χωρία τους», σημείωσε ο κ. Νικηφόρου.

Να σημειωθεί πως μελετάται το ενδεχόμενο για λειτουργία παρόμοιων βραδινών δρομολογίων και σε άλλες επαρχίες.