Τηλεόραση Ραδιόφωνο
εργατικο θανατηφορο παφος

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (11/07) σε αγροτική περιοχή στο χωριό Στρουμπί της Επαρχίας Πάφου με θύματα δύο οικογενειάρχες.

Το διπλό εργατικό θανατηφόρο συνέβη λίγο μετά τις 15:00 το απόγευμα όταν θεριστική μηχανή καταπλάκωσε τον χειριστή της Νίκο Δημοσθένους, 53 χρόνων από το χωριό Ίννια και τον 62χρονο, Πανίκο Ιωαννίδη από το χωριό Στρουμπί.

«Όπως φαίνεται γεωργικό μηχάνημα, τύπου θεριστικής μηχανής ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα δύο Ελληνοκύπριους άνδρες, ηλικίας 61 και 53 χρόνων», δήλωσε ο Υπεύθυνος ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

Στη σκηνή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ιατρική ομάδα που βοήθησαν στον απεγκλωβισμό των δύο ανδρών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου εκεί οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, το μοιραίο φαίνεται να συνέβη όταν, ο 53χρονος χειριστής της μηχανής στην προσπάθεια του να εξέλθει του χωραφιού και κάτω από άγνωστες συνθήκες το βαρύ αγροτικό μηχάνημα ανατράπηκε σε αγροτικό ανηφορικό δρόμο με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τόσο τον χειριστή του όσο και τον ιδιοκτήτη του χωραφιού.

Όπως αναφέρουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία που συνέλεξε η Αστυνομία και το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας ο χειριστής της μηχανής θέρισε χωράφι με σιτηρά που ανήκαν στον 62χρονο πυροσβέστη, που βρισκόταν σε προαφυπηρετικη άδεια.

Τα αίτια του θανάτου των δύο ανδρών θα διακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός των ημερών επί των σορών των άτυχων ανδρών.

Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη είναι το ερευνητικό έργο των Αρχών για τα αίτια που προκάλεσαν τα ατύχημα.

«Η σκηνή έχει αποκλειστεί και οι εξετάσεις βρίσκονται υπό εξέλιξη από την Αστυνομίας σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεώρησης και άλλους αρμόδιους λειτουργούς», είπε ο Υπεύθυνος ΤΑΕ Πάφου.

εργατικο θανατηφορο παφος
εργατικο θανατηφορο παφος στρουμπι