Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Λάρνακα

Ποδαρικό με καλοκαιρινό σκηνικό και ψηλές θερμοκρασίες κάνει για την ερχόμενη εβδομάδα ο καιρός.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τουλάχιστον μέχρι και την Τετάρτη δεν πρέπει να αναμένονται δυσάρεστες εκπλήξεις, δείχνοντας ότι αφήσαμε για τα καλά πίσω μας τα φαινόμενα που έφερε το Σύστημα Genesis την προηγούμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Eποχική χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με το ενδεχόμενο να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στα παράλια και το εσωτερικό και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ και σταδιακά, μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα το πρωί θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, τοπικά όμως αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματίζεται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση μέχρι την Τρίτη ενώ την Τετάρτη θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί κατά το τριήμερο κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.