Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Δείτε τις δηλώσεις των δύο τεχνικών, ύστερα από την ισοπαλία 2-2, μεταξύ της Ομόνοιας και του Άρη.. 

Αλεξέι Σπιλέφσκι: 

«Ο κανόνας στο ποδόσφαιρο λέει ότι αν δεν σκοράρεις, θα δεχτείς γκολ. Κάναμε εύκολα λάθη. Είμαι θυμωμένος. Οι ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο απέναντι μας. Συνεχίζουμε την δουλειά για το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Η αλήθεια δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς, η Ομόνοια ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά. Στο ημίχρονο ήμουν πολύ έντονος. Είχαμε κάποια θέματα με το ροτέισιον, ειδικά με τους νεαρούς. Στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό»

«Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Τα λάθη δεν ήταν θέμα ροτέισιον. Ο γιος μου είναι δύο χρονών, στο πρώτο γκολ θα ήταν καλύτερος τακτικά εκεί. Κάποιες φορές είναι καλό να γίνονται αυτά τα λάθη για να βελτιωνόμαστε»

Για τους τραυματίες: «Ο Καζού είχε κάποια θέματα μετά την Σπάρτα στον προσαγωγό. Ο Γιαγκό είχε ένα χτύπημα στην πλάτη. Ελπίζω και για τον Μπρόρσον να μην είναι σοβαρό. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ κι εγώ»

 

Σωφρόνης Αυγουστή: 

«Ένα πολύ καλό παιχνίδι με καλο ρυθμό. Βγήκε στο 100% το πλάνο μας στο πρώτο μέρος. Είχαμε μετά το γκολ κάποιες προϋποθέσεις για να σκοράρουμε ξανά. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Βγάλαμε αντίδραση στο τέλος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Μπορούσαμε να αποφύγουμε κάποια πράγματα. Μετά την ισοφάριση, μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε»

«Ακόμα τώρα ξεκινήσαμε, ήρθαν δύσκολα παιχνίδια. Η ομάδα έχει ανταποκριθεί πλήρως. Αυτή είναι η δουλειά»

«Έγινε μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση για Μάριο Ηλία»